Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO brutálneho útoku počas jarmoku: Dvaja (27, 52) na jedného, muža dobili a dupli mu na hlavu

Polícia obvinila dvoch mužov za bitku počas Ľubovnianskom jarmoku
Polícia obvinila dvoch mužov za bitku počas Ľubovnianskom jarmoku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

PREŠOV – Z trestného činu výtržníctva spáchaného v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví polícia obvinila dvoch mužov vo veku 52 a 27 rokov z okresu Zlaté Moravce. Ako v piatok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, zadržaní boli v stredu krátko po polnoci.

FOTO Jazdil opitý, bez vodičáku a mieril na ľudí zbraňou: Muž (64) skončil v policajnej cele

"K bezdôvodnému útoku na 31-ročného muža zo Starej Ľubovne došlo 28. septembra v nočných hodinách počas Ľubovnianskeho jarmoku na ulici Garbiarskej. Útočníci ho rukami opakovane udierali do hlavy i tela. Neprestali ani po tom, ako napadnutý muž spadol na zem. Tam po ňom jeden z útočníkov nakoniec ešte dupol nohou. Napadnutý muž po tomto útoku stratil vedomie. Z dôvodu viacerých zranení, ktoré utrpel, musel byť hospitalizovaný v nemocnici," uviedla Ligdayová.

Polícii sa podarilo oboch útočníkov zadržať a obviniť z trestného činu výtržníctva spáchaného v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. "V stredu bola vykonaná domová prehliadka, pri ktorej bol zabezpečený dôkazový materiál - odevné zvršky osôb - poukazujúci na spojitosť týchto mužov s daným činom," doplnila Ligdayová s tým, že poverený policajt spracoval návrh na väzobné stíhanie obvinených.

Viac o téme: JarmokPolícia útok Ľubovniansky jarmok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu