Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Brutálny útok počas jarmoku má na svedomí špičkový slovenský kickboxer (27): Spolu s otcom dobili mladíka

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: noviny.sk)

BRATISLAVA/STARÁ ĽUBOVŇA - Brutálna bitka dvoch na jedného počas jarmoku v Starej Ľubovni má dohru. Z trestného činu výtržníctva spáchaného v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví polícia obvinila mužov vo veku 52 a 27 rokov z okresu Zlaté Moravce. Podľa zistení TV JOJ ide o špičkového slovenského kickboxera a jeho otca. Obaja skončili vo väzbe.

VIDEO brutálneho útoku počas jarmoku: Dvaja (27, 52) na jedného, muža dobili a dupli mu na hlavu

"K bezdôvodnému útoku na 31-ročného muža zo Starej Ľubovne došlo 28. septembra v nočných hodinách počas Ľubovnianskeho jarmoku na ulici Garbiarskej. Útočníci ho rukami opakovane udierali do hlavy i tela. Neprestali ani po tom, ako napadnutý muž spadol na zem. Tam po ňom jeden z útočníkov nakoniec ešte dupol nohou. Napadnutý muž po tomto útoku stratil vedomie. Z dôvodu viacerých zranení, ktoré utrpel, musel byť hospitalizovaný v nemocnici," informovala v piatok hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová s tým, že násilníci boli zadržaní v stredu krátko po polnoci.

Podľa TV JOJ ide o majstra Slovenska v boxe, vicemajstra v kickboxe a držiteľa prestížnych európskych titulov, a jeho otca. Mal to byť práve mladík, kto do bezmocného muža na zemi ešte kopol. Takéto správanie absolútne nekorešponduje so športovcom, ktorý by mal ísť práveže ostatným príkladom a podľa toho sa aj riadiť. Ani vo svete profesionálneho športu by mu takýto zákrok neodpustili.

VIDEO Brutálny útok počas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: noviny.sk)

Napadnutý mladík leží v ľubovnianskej nemocnici a je vážne zranený, pri bitke mu násilníci pomliaždili hrudnik i brucho a natrhli tkanivo pečene. "Momentálne je pacient stabilizovaný a predpokladáme dĺžku jeho hospitalizácie na 4 až 6 týždňov," informoval Milan Knapík z ľubovnianskej nemocnice.

VIDEO Brutálny útok počas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: noviny.sk)

Zadržaná dvojica bola v piatok predvedená pred sudkyňu ľubovnianskeho okresného súdu. "Súd neprijal ponúknutú peňažnú záruku, ani sľub obvinených a rovnako nenahradil väzbu dohľadom probačného a mediačného úradníka. Rozhodnutie okresného súdu nie je právoplatné a vo veci bude rozhodovať krajský súd," povedala hovorkyňa Ivana Petrufová. Nateraz idú teda otec so synom do väzby a mladík asi tak skoro znovu trénovať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu