Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mamičky v Bratislave sú zúfalé: Drogovo závislý muž ohrozuje ich deti s nožom v ruke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Mamičky v bratislavskej Petržalke sú v ohrození! Napáda ich psychicky chorý muž, ktorý má byť drogovo závislý. Jednu z nich, s niekoľko mesačným dieťaťom, napadol už trikrát.

Psychicky chorý a drogovo závislý muž ohrozuje mamičky s deťmi v Petržalke. Nožom sa im vyhráźa, že deti zabije, rozpára či zastrelí. Podĺa Kristíny, ktorú napadol už trikrát, útočil už na 11 žien. Informovala o tom televízie Markíza. 

Muž (50) z Hronca bil a psychicky týral družku: Za mrežami si posedí niekoľko rokov

Kristína na muža podala aj trestné oznámenie, no prokuratúra stíhanie pre prečin vyhráźania zastavila. Muž bol údajne v čase spáchania skutkov nepríčetný a dostal sa na slobodu. Prokurátor spolu s policajtmi mu mali zabezpečiť prevoz do nemocnice, kde sa momentálne lieči na psychiatrii. Je však možné, že čoskoro ho prepustia.

"Býva tu v susedstve, zaútočil na mňa, buchol mi do kočíka, ani som sa nemohla pozrieť, či je dieťa v poriadku, pretože stále útočil," povedala pre televíziu Kristína. 

"Niektorí ľudia sa boja ísť aj zadným vchodom večer do domu, že ho stretnú," hovorí ďalši obyvateľ. Polícia chodí na sídlisko pravidelne, v blízkosti je aj materská a základná škola. Muž údajne útočí len na mamičky, ktoré kočíkujú alebo sú s deťmi. Ženy sa obávajú, že polícia zakročí až vtedy, keď sa niečo zlé stane. 

 

 

Viac o téme: KočíkyMamičkyPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu