Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálny útok v bratislavskom nočáku: Manželský pár zbila skupinka výtržníkov, stačilo málo

K incidentu došlo v autobuse MHD.
K incidentu došlo v autobuse MHD. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - O brutálnom incidente, ktorý sa odohral v bratislavskej MHD ešte 22. mája, informovala polícia na sociálnej sieti. Manželia vo veku 50 a 52 rokov utrpeli rôzne zranenia, dokonca zlomeniny v oblasti tváre. Keďže útočníci z miesta utiekli, polícia žiada o pomoc verejnosť. Svedkovia môžu pomôcť v stotožnení útočníkov.

Keď manželia uplynulú stredu cestovali nočnou Bratislavou, ani v zlom sne by im nenapadlo, čo sa stane. K incidentu došlo medzi 23. a 23.30 hod., v linke číslo 83, vo chvíli, keď sa presúvala zo zastávky SAV na Damborského. Skupinka štyroch doposiaľ neznámych cestujúcich sa správala hlučne, robila neporiadok a rozhadzovala okolo seba rôzne veci.

K incidentu došlo v
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Dvojica sa rozhodla zakročiť. Slušné napomenutie však vyvolalo poriadne agresívnu reakciu. "Viacerými údermi do oblasti tváre spôsobili poškodeným rôzne zranenia a zlomeniny v oblasti tváre, pričom bezprostredne po skutku autobus opustili a utiekli na neznáme miesto. V prípade poškodenej ženy si zranenia vyžiadali hospitalizáciu v jednej z nemocníc," opísala polícia.

Cestujúci zhrozene pozerali na pár v MHD: Orál pred očami detí za bieleho dňa a dohra na súde

Hľadajú svedkov

Neuveriteľné je, že v čase udalosti sa v autobuse nachádzalo približne 20 ďalších cestujúcich. Keď na miesto dorazila policajná hliadka, nebolo po nich ani stopy, zostal len dispečer MHD a vodič autobusu. "Z tohto dôvodu pátrame po svedkoch – cestujúcich, ktorí priebeh tohto incidentu videli alebo disponujú informáciami, ktoré by napomohli k jeho objasneniu a stotožneniu doposiaľ neznámych páchateľov," napísala polícia s tým, že prihlásiť sa môžu osobne na ktoromkoľvek oddelení, prípadne tak môžu urobiť telefonicky na linke č. 158.

Viac o téme: NapadnutieBratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu