Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ohavný nález v Trnave: Dcéra uvidela krv, v garáži domu objavili dobodaných manželov (†46, †49)

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: topky)

TRNAVA - Obyvatelia trnavskej mestskej časti Modranka sú zhrození. V garáži jedného z rodinných domov boli v sobotu popoludní nájdené dve telá bez známok života. Na miesto prišli aj kriminalisti.

Najhoršie predtuchy sa potvrdili: Nezvestný Števko (†19) je mŕtvy

Podľa informácií TV Markíza išlo o manželský pár. "Políciu privolala dcéra, ktorá pred garážou videla krvavé stopy. Policajti s hasičmi následne v garáži objavili oboch manželov s bodnoreznými ranami," uviedla televízia. Mŕtvymi majú byť Jozef (†46) a Adriana (†49), po ktorých zostali dve dcéry vo veku 15 a 18 rokov. Obete našli na zemi tvárou dolu, na mieste činu bol aj zakrvavený nôž. Jozef bol majiteľom firmy, ktorá sa zaoberá montážou autofólií.

Ohavný nález v Trnave:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

"Vyšetrovateľ vykonáva na mieste prvotné úkony a obhliadku miesta činu. Do úvahy prichádzajú viaceré verzie, ako mohlo prísť k úmrtiu ženy a muža," informovala v sobotu podvečer vo svojom profile na sociálnej sieti polícia s tým, že k právnej kvalifikáii sa bude môcť vyjadriť a bližšie informácie poskytnúť až po komplexnej obhliadke miesta činu. Na mieste zasahovali aj policajní psychológovia, ktorí poskytovali pozostalým postraumatickú intervenciu.

Ohavný nález v Trnave:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

"Vychádzame z toho, že by mohlo ísť o manželov, ktorí bývali v dome. Ale tým, že boli tvárou otočenou k zemi, čaká sa na overenie totožnosti, keďže sa čakalo na príjazd vyšetrovateľa a obhliadajúceho lekára," uviedla v sobotu trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Ohavný nález v Trnave:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: DomGarážMŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu