Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Posun v prípade dobodaných manželov (†47, †50) v Trnave: FOTO Ich smrť vyšetrujú ako vraždu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

TRNAVA - Obyvatelia trnavskej mestskej časti Modranka stále krútia hlavami nad tragickou udalosťou, o ktorej sa dozvedeli v sobotu v popoludňajších hodinách. V garáži jedného z rodinných domov boli objavené telá manželov bez známok života. Polícia v nedeľu informovala, že prípad vyšetruje ako vraždu.

Ohavný nález v Trnave: Dcéra uvidela krv, v garáži domu objavili dobodaných manželov

"Vyšetrovateľ KR PZ v Trnave začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Včera, 6. 4., bola polícia privolaná v poobedných hodinách k nálezu usmrtených osôb, 47-ročného muža a 50-ročnej ženy z Trnavy, z mestskej časti Modranka," informovala v nedeľu trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Posun v prípade dobodaných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Podľa nej vyšetrovateľ vykonal obhliadku miesta činu aj za účasti obhliadajúceho lekára. Za účelom zistenia presnej príčiny úmrtia a okolnosti, ktoré predchádzali smrti osôb, pribral vyšetrovateľ znalca zo súdneho lekárstva.

"Obe telá boli v priebehu nedele podrobené súdnej pitve, ktorej výsledky zatiaľ nemáme k dispozícii. Vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony, ktorých cieľom je preveriť viaceré vyšetrovateľské verzie a objasniť tak priebeh udalosti. Bližšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť," dodala hovorkyňa.

Posun v prípade dobodaných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Mŕtvymi manželmi majú byť Jozef K. (†47) a Adriana K. (†50), ktorí po sebe zanechali dve dcéry vo veku 15 a 18 rokov. Práve jedna z nich mala nájsť krvavé stopy v blízkosti garáže a zalarmovať políciu. Tá potom dvere spolu s hasičmi otvorila. Prvotnú identifikáciu obetí sťažovalo to, že boli nájdené otočené tvárou k zemi. Podľa TV Markíza sa na mieste činu našiel aj zakrvavený nôž. Jozef K. bol majiteľom firmy, ktorá sa zaoberá montážou autofólií.

Viac o téme: VraždaManželiaPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu