Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivá nehoda na D2: Vodič mercedesu sa rútil v protismere, FOTO čelná zrážka s dodávkou

Čelná zrážka na diaľnici. Zobraziť galériu (4)
Čelná zrážka na diaľnici. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - V utorok krátko pred pol desiatou hodinou večer došlo na diaľnici D2 k čelnej zrážke dvoch vozidiel. Kolízia si vyžiadala zranených, zasahovať museli aj leteckí záchranári. Presné príčiny a okolnosti, ktoré tejto nehode predchádzali, sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Je však známe, že jedno z áut sa úsekom rútilo v protismere.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, udalosť sa odohrala na diaľnici v smere do Českej republiky. "Podľa doterajších informácií v 34 km diaľnice došlo čelenej zrážke vozidla zn. Peugeot Boxer s maďarskými EVČ a osobným motorovým vozidlom zn. Mercedes Benz E320 (EVČ-SI), ktoré týmto úsekom prechádzalo v protismere," priblížil okolnosti havárie.

Čelná zrážka na diaľnici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Vodič Peugeotu utrpel ľahké zranenia, po nehode sa podrobil dychovej skúške, ktorá mala negatívny výsledok. "Vodič (52) osobného motorového vozidla utrpel nehodou ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený leteckou záchrannou službou do jednej z nemocníc," uviedol M. Szeiff. 

Čelná zrážka na diaľnici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Keďže stav muža bol vážny, nebolo možné ho podrobiť dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu priamo na mieste. "Z tohto dôvodu bol nariadený odber krvi v zdravotníckom zariadení. Nakoľko pri nehode došlo k úniku prevádzkových kvapalín v oboch vozidlách, na miesto sa dostavili príslušníci HaZZ ktorí zabezpečili ich odstránenie," vysvetlil hovorca.

Dopravnou nehodou bola spôsobená škoda v celkovej výške približne 15 000 eur. Presné príčiny a okolnosti, ktoré tejto udalosti predchádzali, sú podľa slov hovorcu predmetom vyšetrovania.   

Čelná zrážka na diaľnici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Viac o téme: NehodaČelná zrážkaD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu