Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ranný chaos v Bratislave: Po Šancovej ulici nepremávali pre spadnuté vedenie trolejbusy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Marko Erd)

BRATISLAVA – Premávka trolejbusov na Šancovej ulici v Bratislave je už obnovená. Ako informuje stránka Mestskej hromadnej dopravy, od 7:00 do 8:00 trolejbusy na Šancovej ulici medzi Zimným štadiónom a Hlavnou stanicou nepremávali pravidelne pre poškodené trolejové vedenie.

Do napojenia trolejbusov na svoje grafikony treba počítať s nepravidelnou premávkou liniek 64, 201, 204 a 209. Na týchto linkách boli vo veľmi obmedzenom rozsahu nasadené aj náhradné autobusy po riadnych trasách.

Podľa portálu imhd.sk nepremávali v úseku medzi Zimným štadiónom O. Nepelu a Hlavnou stanicou linky 64, 201, 204 a 209, odklonené boli na náhradné trasy. "Na uvedených linkách sú nasadené aj náhradné autobusy po riadnych trasách," uvádzal portál.

Trolejbusová linka 201 premáva z Dolných honov po Jelačičovu ulicu. Linka 204 premáva medzi Pražskou a zimným štadiónom cez Hodžovo námestie, Záhradnícku a Jégého ulicu. Linka 209 premáva medzi Pražskou a Ružovou dolinou cez Hodžovo námestie, Záhradnícku, Svätoplukovu, Prievozskú a Miletičovu ulicu. Podobne premáva aj linka 64. 

Viac o téme: BratislavaMHDTrolejové vedenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu