Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

AKTUÁLNE Nález tela v rieke Poprad: Môže ísť o nezvestného Štefana (19)

Štefan (19) zmizol po firemnom večierku. Zobraziť galériu (3)
Štefan (19) zmizol po firemnom večierku. (Zdroj: Facebook/Priznania Kežmarčanov)

PODOLÍNEC - Len 19-ročný Štefan Hanigovský odišiel ešte 22. decembra minulého roku na firemný večierok do Podolínca. Odvtedy sa po ňom zľahla zem. Naposledy ho zazreli na benzínke v spomínanom meste, no policajné pátranie ani snaha blízkych dlho neprinášali nové informácie. Až doteraz.

Prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová totiž v piatok popoludní informovala, že v ranných hodinách policajti z Podolínca našli v rieke Poprad mŕtvolu osoby mužského pohlavia. Podľa slov hovorkyne bola v štádiu rozkladu. "Telo bolo za asistencie HaZZ vytiahnuté na breh. Obhliadajúci lekár nenašiel pri prehliadke tela známky vonkajšieho poškodenia," znelo vo vyjadrení.

Smutné Vianoce v slovenských rodinách: Pátranie po dôchodkyni nemalo šťastný koniec, Štefan (19) je stále nezvestný

Že by mohlo ísť o nezvestného Štefana nasvedčuje nález v oblečení mŕtvoly. Polícia totiž priblížila, že našli osobné doklady na meno Štefan H. "Na základe tejto udalosti  polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, nariadená bola súdna pitva. Zistenie presnej totožnosti nájdeného tela bude známe až po súdnej pitve," dodala Ligdayová.

Štefan Hanigovský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Priznania Kežmarčanov)

Bezmocnosť rodiny a blízkych mladíka z Vrbova pretrváva už viac než dva mesiace. Napriek tomu nestrácajú nádej. Na sociálnej sieti sa vo štvrtok objavil príspevok v súvislosti s jeho 20. narodeninami, kde popisok hovoril o tom, že veria, že sa vráti.

Najbližší sa tiež snažili osloviť čo najviac ľudí aj za pomoci sociálnych sietí. Žiadali, aby o možnom pohybe mladíka verejnosť informovala políciu. Aj keď viacero súvislostí nasvedčuje tomu, že by mohlo ísť o nezvestného Štefana, informáciu definitívne potvrdí až pitva.

Viac o téme: TeloNález Štefan Hanigovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu