Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Anglická polícia pátra po Dominikovi (27): Pricestoval do Bratislavy a zľahla sa po ňom zem

Dominik Maďar
Dominik Maďar (Zdroj: Kent Police)

KENT - Polícia v anglickom grófstve Kent pátra po nezvestnom Dominikovi Maďarovi (27), ktorý odišiel z domu v meste Tonbridge, kde žije, 14. januára tohto roku s úmyslom navštíviť metropoly Rakúska, Slovenska a Maďarska. Je známe, že do Viedne aj Bratislavy dorazil, potom však jeho kroky zmizli z mapy sveta a príbuzní majú o neho strach.

Záhadné zmiznutie Evy: FOTO Mrazivé spomienky jej dcéry, polícia začala s pátraním

Dominika naposledy videli 1. februára, keď navštívil britské veľvyslanectvo v Bratislave a predpokladá sa, že pri sebe nemá peniaze ani telefón. V ten istý deň ešte kontaktoval niekoho v Budapešti a požiadal ho o miesto na prespanie. Odvtedy nie je o mladíkovi ani chýru ani slychu a nie je ani jasné, či vôbec pricestoval do Budapešti.

Keďže existujú obavy o Dominikov život, anglická polícia sa v rámci prebiehajúceho vyšetrovania spojila s viacerými zahraničnými ambasádami. Informácie o nezvestnom boli rozoslané na veľvyslanectvá a do hotelov na miestach, kam mohol cestovať a kde by mohol prebývať.

Dominik Maďar
Zobraziť galériu (1)
Dominik Maďar  (Zdroj: Kent Police)

Polícia teraz prosí jeho priateľov, alebo ľudí, ktorí sa stretli s Dominikom na svojich cestách, aby im o ňom poskytli akékoľvek relevantné informácie. Dominik je približne 182 cm vysoký, štíhly a má tmavohnedé vlasy.

Viac o téme: PátranieNezvestnýDominik Maďar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu