Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Surová bitka v byte: Muž zaútočil na kuchára barlou, tretia spolubývajúca na to poriadne doplatila!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstocfk.com)

BRNO – Za dobrotu na žobrotu – úslovie, ktoré dokonale vystihuje konanie 53-ročnej ženy, ktorá sa zastala svojho spolubývajúceho po tom, ako sa nepohodol s tretím obyvateľom bytu. Konflikt spôsobili zrejme rozličné chute na obed. Víkendová pohoda sa tak skončila krvavou drámou.

Napätie sa poriadne vystupňovalo počas varenia sobotného obeda v jednom brnianskom byte situovanom v západnej časti mesta. Dvaja spolubývajúci (46 a 42) sa spočiatku slovne pochytili, keď staršiemu z nich nesadla vôňa pripravovaného pokrmu, ktorý kuchtil jeho spolubývajúci. Najprv vraj nadával, že to zapácha, následne na kuchára zaútočil utierkou, potom i barlou. V čase potýčky sa v byte nachádzala aj ich tretia spolubývajúca (53), žiaľ, ani ona sa rozzúrenému mužovi neubránila.

Ako bezpečne počas týchto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

„Napadnutý tvrdil, že ho útočník zvalil na zem a útočil na neho barlou. Bez ujmy na zdraví nevyšla ani žena, ktorá sa mladšieho muža zastala. Tú vraj spomínaný agresor uhryzol do predlaktia. S krvácajúcim zápästím ju odviezli na chirurgiu,“ priblížil okolnosti incidentu policajný hovorca Pavel Šoba.

Potvrdil, že zranenia, ktoré by musel vidieť lekár, ani jeden z mužov neutrpel. Je preto nejasné, či sa po konflikte spoločne usadili k obedu alebo agresor zostal o hlade. Strážnici odovzdali prípad správnemu orgánu, dodal hovorca.   

Viac o téme: BitkaHádkaJedloNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu