Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Záhadné zmiznutie Evy: FOTO Mrazivé spomienky jej dcéry, polícia začala s pátraním

Eva Maximovičová (47) je nezvestná od 13. 2. 2019. Zobraziť galériu (3)
Eva Maximovičová (47) je nezvestná od 13. 2. 2019. (Zdroj: Tip čitateľa/Eva M.)

VRANOV NAD TOPĽOU - Rodinu štyridsaťsedemročnej Evy Maximovičovej už šiesty deň skľučuje beznádej. Menovaná žena náhle zmizla v uplynulú stredu. Jej dcéra sa domnieva, že aktuálne sa môže nachádzať aj v susednom Česku. Polícia už začala pátraciu akciu.

S prosbou o pomoc sa na našu redakciu obrátila Eva, ktorá svoju matku naposledy videla 13. februára. Eva Maximovičová (47) sa podľa jej slov o 18. hodine vybrala do kina. Od uvedenej doby sa domov nevrátila a nepodala o sebe svojim blízkym žiadnu správu.  

Na najaktuálnejšej snímke, ktorú nám zaslala jej dcéra, je nezvestná Eva Maximovičová.
Zobraziť galériu (3)
Na najaktuálnejšej snímke, ktorú nám zaslala jej dcéra, je nezvestná Eva Maximovičová.  (Zdroj: Tip čitateľa/Eva M.)

Dcéra však nevylučuje, že jej mama sa môže nachádzať aj za hranicami našej republiky. „Včera večer (18. februára, pozn. red.) sme dostali echo, že ju niekto videl v Prahe na Hlavnom Nádraží,“ povedala nám Eva. „Mama mala na sebe pravdepodobne červenú bundu, čierne nohavice, červenú kabelku s červené topánky,“ spomína žena.

Na snímke je hľadaná Eva Maximovičová (vľavo).
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je hľadaná Eva Maximovičová (vľavo).  (Zdroj: Tip čitateľa/Eva M.)

„V priebehu dnešného dňa budeme zasielať žiadosť o zverejnenie pátrania,“ povedal pre Topky.sk hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Hľadaná žena je vysoká cca 158 cm, plnoštíhlej postavy, má tmavohnedé krátke rovné vlasy s melírom a svetlomodré oči. Jej zvláštne znemenia sú jazva na krku po operácií štítnej žľazy a jazva na vnútornej strane zápästia až po lakeť.

Ak máte akékoľvek poznatky o hľadanej osobe, môžete ich oznámiť na najbližšom policajnom oddelení alebo telefonicky, respektíve na bezplatnú policajnú linku 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky polície.  

Viac o téme: PrešovVranov nad TopľouPátranieEva Maximovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu