Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na dievča (†20) sa pri vysokoškolských internátoch zrútil stĺp, nabúral doň vodič, zaspal za volantom?!

Študentku v Prahe zabil stĺp verejného osvetlenia. Zobraziť galériu (3)
Študentku v Prahe zabil stĺp verejného osvetlenia. (Zdroj: Týdeník Policie)

PRAHA – Skupinka vysokoškolákov sa v noci vracala z večierka na internát. Od toho, aby doň dorazili, ich delilo asi sto metrov. V tom čase však do stĺpa verejného osvetlenia narazil vodič dodávky. Lampa sa zrútila na priľahlý chodník, kde študentke rozrazila hlavu. Šofér na psychicky zrútil.

Tragická udalosť sa stala z noci na sobotu v Prahe VI neďaleko vysokoškolských internátov. Zavinil ju 28-ročný vodič dodávky, ktorý narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Ten následne spadol na priľahlý chodník. Bohužiaľ, v čase nešťastia tadiaľ prechádzala skupinka mladých ľudí.

Študentku v Prahe zabil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Týdeník Policie)


Čítajte aj: VIDEO, z ktorého tuhne krv v žilách: Policajná náhaňačka v Bratislave, vodič unikal ako šialený


Padajúca lampa zasiahla 20-ročnú ženu, ktorá utŕžila zranenia nezlučiteľné so životom. Policajný hovorca Tomáš Hulan spresnil, že vodič dodávky bol podrobený dychovej skúške na alkohol, no jej výsledok bol negatívny. „Vykonanie testu na prítomnosť drog už nebolo u vodiča možné, lebo ten sa s ohľadom na následky zrútil a na miesto musel prísť policajný krízový intervent,“ doložil Hulan.

Študentku v Prahe zabil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Týdeník Policie)

Podľa informácií televízie Prima mal mladík zaspať za volantom. Dodávka potom narazila do stĺpa verejného osvetlenia, ktorý sa na vysokoškoláčku zrútil. Vrátinička internátu uviedla, že spomínaná skupinka študentov bola zo Španielska a vracala sa z večierka. Keď na dievča spadol stĺp, od svojho internátu boli vzdialení približne sto metrov.

„Bolo tam veľa ľudí. Najskôr som si myslela, že sa nikto nezranil, ale potom som zistila, že niekto leží na zemi. Asi zomrela hneď, tá lampa jej rozrazila hlavu,“ povedala pre televíziu očitá svedkyňa s tým, že okoloidúcich stĺp minul.

Viac o téme: PrahaNehodaSmrťInternát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu