Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Cestných pirátov: Nad ich výhovorkami žasnete! Policajti sa s nimi nemaznali

Cestní piráti. Zobraziť galériu (3)
Cestní piráti. (Zdroj: FB/Polícia SR)

VOĽA – Jeden sa ponáhľal prepísať auto, druhý na rokovanie. Obaja však skončili o stovky eur ľahší, lebo ich rýchlosť bola neospravedlniteľná. Naši zástupcovia zákona pokutovali dvoch cestných pirátov, ktorí svojou nezodpovednou jazdou ohrozili nie len seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky.

Policajná hliadka v stredu zastavila vodiča z Vranova nad Topľou, ktorý šiel cez obec Voľa v okrese Michalovce viac ako 100 kilometrov za hodinu. Svoj počin sa snažil ospravedlniť argumentom, že sa ponáhľa na políciu prepísať auto. Keďže peniaze na 600-eurovú pokutu nemal, na mužov zákona sa obrátil s prosbou. „Pýtal sa, či nemôže dostať splátkový kalendár. Nie, nemôže. Na zaplatenie pokuty má 15 dní. Dovtedy má zadržaný vodičák,“ uviedli policajti na svojom facebookovom účte.

Cestní piráti.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)


Čítajte aj: FOTO Vodič si neoškrabal čelné sklo, za chabý argument ho policajti potrestali, top hlášky Slovákov


Cestný pirát bol chytený aj 22. januára na diaľnici D1 medzi Levočou a Spišským Štvrtkom. Policajti Diaľničného oddelenia PZ Mengusovce mu namerali rýchlosť 204 km/h. Vodič audi sa vraj ponáhľal na rokovanie. „Bola mu uložená bloková pokuta 650 eur, ktorú na mieste zaplatil,“ dodala polícia.

Cestní piráti.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: VodičPokutaPirátRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu