Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V Pezinku našli mŕtvolu muža: Polícia nevylúčila, že ide o vraždu

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. (Zdroj: PZ SR)

PEZINOK - Policajtom z Pezinka sa v stredu popoludní naskytol nepríjemný pohľad. V Pezinku totiž našli bezvládne telo muža, ktorého totožnosť je nateraz neznáma. Privolaný lekár cudzie zavinenie nevylúčil, zároveň ho však nepotvrdil. Čo sa mužovi stalo osudným tak preukáže až pitva.

Polícia prijala oznámenie o náleze tela muža bez známok života v stredu krátko pred 13.30 hod. Jeho totožnosť zatiaľ nie je známa, našli ho v blízkosti vinohradov v Kučišdorfskej Doline v Pezinku.

Hrozivý nález turistu vo Vysokých Tatrách: Pod Rysmi ležalo zmrznuté telo Poliaka

"Hodnovernosť oznámenia hliadka Policajného zboru preverila a potvrdila. Na miesto bol privolaný ohliadajúci súdny lekár, ktorý cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil a za účelom zistenia presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Vyšetrovaním okolností toho prípadu sa zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku. "Bližšie informácie k tomuto prípadu vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: TeloMŕtvolaPolícia Nález Pezinok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu