Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mimoriadny trest: Stredoškolák (16) pobozkal svoje dievča v škole, za mrežami si odsedí celú pubertu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ANTALYA – Turecký súd poslal na štyri a pol roka za mreže len 16-ročého stredoškoláka, ktorý v škole pobozkal svoju o tri roky mladšiu priateľku. Stalo sa to v závere septembra v Antalyi po tom, čo prejav ich lásky natočila spolužiačka chlapcovej priateľky. Video sa dostalo až k vedeniu školy.

Mimoriadne prísny rozsudok vyniesol koncom septembra súd v tureckom meste Antalya. Miestny denník informuje, že odsúdený tínedžer A. K. pobozkal svoje dievča S. Ö. vo veku 13 rokov, ktoré mu prejav lásky opätovalo.

Bozk na pery
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Pri tejto činnosti ich však natočila spolužiačka pobozkanej dievčiny, ktorá video zverejnila na internete. Okrem ich kamarátov sa dostalo aj k vedeniu školy, ktoré sa obrátilo na súd. Sudca poslal mladíka na 4,5 roka do väzenia, no ešte predtým ho označil za sexuálneho násilníka.           

„Na základe znaleckého posudku bolo zistené, že stredoškoláka k jeho činu viedlo nutkanie puberty a že trest nie je potrebný. Štátny zástupca a ani sudca však toto tvrdenie nevzali na vedomie a A. K. odišiel zo súdu s trestom za sexuálne napadnutie,“ povedal pre tamojší denník chlapcov obhajca Sevcan Aydın Uzun.


Odporúčame: Budúcu mamičku (†22) vlákali susedia do domu: FOTO Dieťa jej zaživa vyrezali z brucha!


Súd si predvolal aj autorku videa kvôli "zneužívaniu detí pre výrobu nevhodných záberov.“ Obvineniu však čelili aj ďalšie štyri maloleté osoby, ku ktorým sa predmetné video dostalo. Súd nakoniec všetkých 5 detí oslobodil. Pobozkané dievča na súd nebolo predvolané.

Denník pripomína, že Turecko má prísne zákony na ochranu detí. Tureckú verejnosť šokoval i rozsudok súdu z júla, kedy muž, ktorý pobozkal svoju 11-ročnú dcéru na pery, dostal trest odňatia slobody vo výške 15 rokov.

Bozk na pery
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Otca dieťaťa zažalovala jeho exmanželka. Súd nepristúpil ani na výpoveď dievčaťa, ktoré uviedlo, že nemalo pocit, že by jej otec chcel ublížiť.   

Viac o téme: TureckoTrestBozk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu