Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Expriateľku napadol v jej byte: Spôsobil jej bolestivé zranenia, vo vyčíňaní však pokračoval

Muž v Brne fyzicky napadol Slováka, pretože nerozumel jeho otázke v slovenčine.
Muž v Brne fyzicky napadol Slováka, pretože nerozumel jeho otázke v slovenčine. (Zdroj: Getty Images)

LUČENEC - Nevedel uniesť, že už netvoria pár? Lučeneckú políciu zamestnal zločin ublíženia na zdraví. Muž (35) z Gemerského Jablonca napadol svoju bývalú družku priamo v jej byte vo Fiľakove. Napokon však sám skončil v nemocnici.

Brutálny prípad sa odohral v stredu v popoludňajších hodinách. "Ženu napadol v jej byte vo Fiľakove, spôsobil jej zranenia na krku a hlave, ako aj zranenia v oblasti tváre," informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Po tom, ako zaútočil na expartnerku, ale naďalej pokračoval v násilnom správaní. Poškodeným sa však tentoraz stal on sám. Po tom, ako si spôsobil zranenia, jednoducho ušiel.

Pátranie do neskorého večera

Muž nasadol do auta pred bytovkou a dupol na plyn. Polícia síce vozidlo vypátrala neďaleko obce Šurice, hľadaný však v ňom už nesedel. "Do neskorých večerných hodín sme vykonávali pátranie. Muža sa nakoniec podarilo vypátrať v okolí Gemerského Jablonca," doplnila P. Kováčiková. Dodala, že zranenia, ktoré si spôsobil, si vyžiadali jeho okamžitú hospitalizáciu v nemocnici. Prípadom sa aj naďalej zaoberá polícia, ktorá voči útočníkovi vzniesla obvinenie za pokus zločinu ublíženia na zdraví. Za skutok mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Viac o téme: NásilníkNapadnutiePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu