Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálny útok psa: FOTO Kríženec dievčatku (4) rozdrvil lebku, hralo sa v záhrade ich domu

Dievčatko (4) napadol pes. Zobraziť galériu (4)
Dievčatko (4) napadol pes. (Zdroj: Profimedia)

PRESTON – Rodičia 4-ročnej Tillie sa do dnešného dňa nespamätali z brutálneho útoku psa, ktorý ich dcérke rozdrvil lebku a zohavil celú tvár. Jej najlepšia kamarátka Halle (4) spravila pre Tillie veľkorysý skutok. Pretože chce svoju ubolenú a otrasenú kamarátku rozveseliť, vystúpi na strmú horu.

Maličká Tillie sa v nedeľu 15. júla hrala na záhrade ich domu v anglickom Prestone. Ako informujú zahraničné médiá, dievčatko počas hry napadol kríženec, ktorého nemala 40-ročná majiteľka pod kontrolou. Tillie bola po brutálnom útoku s rozdrvenou lebkou a poraneniami na tvári prevezená do tamojšej nemocnice.

Maličká Tillie (4) po útoku kríženca.
Zobraziť galériu (4)
Maličká Tillie (4) po útoku kríženca.  (Zdroj: Profimedia)

„Išlo o kríženca, ktorého policajti zaistili. Štyridsaťročnú ženu sme zadržali kvôli tomu, že nemala nebezpečného psa pod kontrolou,“ píše sa v prehlásení polície s tým, že policajti dostali oznámenie o zranenom dieťati krátko po 16. hodine.

Maličká Tillie (4) po útoku kríženca.
Zobraziť galériu (4)
Maličká Tillie (4) po útoku kríženca.  (Zdroj: Profimedia)

Matka 4-ročnej Halle pre britský bulvárny denník povedala, že si nedokáže predstaviť, čím si malá Tillie prechádza. „Toto jednoducho nečakáte. Pravdepodobne bude mať jazvy do konca života nielen na tvári, ale i na duši,“ pokračovala Carly Carly Wilson, ktorá povedala, že jej dcéra Halle bola veľmi nahnevaná. „Keď sa dozvedela, čo sa jej kamarátke stalo, a prišla domov, rozhodla sa, že pre ňu získa nejaké peniaze na hračky,“ vysvetlila Carly (28).

Tillie (4).
Zobraziť galériu (4)
Tillie (4).  (Zdroj: Profimedia)

Počas toho, ako sa ranená Tillie zotavuje v nemocnici, Halle sa pripravuje na nedeľnú charitatívnu akciu. „Chcela by som vyzbierať nejaké peniaze pre Tillie, aby sme jej mohli priniesť veľa hračiek a rozveseliť ju,“ napísala v mene dievčatka Halle jej matka na stránku JustGiving, na ktorej bola zbierka založená. V priebehu pár dní sa podarilo vyzbierať 2.165 libier (cca 2.430 eur). 

Majiteľka psa vo veku 40 rokov skončila vo väzbe. Žena je podozrivá z nedbalého zabezpečenia svojho psa. Aktuálne prebieha vyšetrovanie.  


Prečítajte si aj: Krvavý útok psa: FOTO Chlapčekovu hlavu držal v čeľustiach, takmer prišiel o ucho, zbabelý majiteľ ušiel 


Viac o téme: AnglickoPesDieťaÚtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu