Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrteľná nehoda: FOTO Tehotnú ženu v nákladiaku roztrhalo, záchranári hovoria o zázraku!

Po hrôzostrašnej nehode sa mŕtvej matke narodilo dieťa. Zobraziť galériu (7)
Po hrôzostrašnej nehode sa mŕtvej matke narodilo dieťa. (Zdroj: FB/Adri Ribeiro, YouTube/News Online)

CAJATI – Tragický incident, ktorý sa stal v brazílskom meste Cajati, prirovnávajú záchranári k zázraku. S vodičom, ktorý nezvládol riadenie na diaľnici a havaroval, cestovala aj žena v 39. týždni tehotenstva. Žiaľ, tá nešťastie neprežila. Drevené polená, ktoré prevážali, ju doslova roztrhali. Keď však privolaný záchranár podišiel k telu obeti, neveril vlastným ušiam.

S vodičom nákladného vozidla, ktorý prevážal ťažké drevené polená, bola na mieste spolujazdca žena. Tragický incident sa stal vo štvrtok 26. júla na diaľnici na 527 kilometri v meste Cajati, ktoré sa nachádza medzi mestami Curitiba a São Paulo. Brazílska polícia sa domnieva, že vodič na diaľnici nezvládol riadenie a nákladné vozidlo sa niekoľkokrát prevrátilo cez strechu. Zastalo až mimo vozovky v tráve.   

Záchranári na mieste nehody.
Zobraziť galériu (7)
Záchranári na mieste nehody.  (Zdroj: YouTube/News Online)

Na miesto boli privolaní záchranári, ktorí najprv našli raneného vodiča. Následne našli ženu. Žiaľ, na mieste museli konštatovať smrť. Drevené klády ju doslova roztrhali. „Vážna nehoda si vyžiadala jednu obeť na živote. Keď som tam prišiel, videl som, že vodič nákladného auta je zranený a je pri ňom tím záchranárov. Preto som sa rozhodol, že prehľadám obeť nehody, ktorá bola pod drevom. V tom som začul detský plač,“ opísal záchranár Elton Fernando Barbosa.

Po hrôzostrašnej nehode sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube/News Online)

Vysvitlo, že v kabíne bola s vodičom žena v 39. týždni tehotenstva. V dôsledku nárazu došlo aj k pretrhnutiu jej brucha a dieťa tak z matky vymrštilo na trávu. Barbosa, ktorý bol na mieste nehody medzi prvými, ho tam našiel plakať bez pupočnej šnúry. Dieťa bolo v poriadku a nemalo žiadne zranenia.

Po hrôzostrašnej nehode sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube/News Online)

„Dievčatko bolo zdravé a bez škrabancov. Môžem len potvrdiť, že sa stal skutočný zázrak. Aby som bol úprimný, bol to Boh. Podľa toho, čo som videl, vôbec netuším, ako to mohla prežiť,“ myslí si záchranár.  

Zázračné dievčatko bolo prevezené do najbližšej nemocnice. Vážilo 3,12 kilogramov a sestry jej dali meno Giovanna, čo v preklade znamená "chránená Bohom."

Po hrôzostrašnej nehode sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube/News Online)

Zosnulá matka nemala pri sebe žiadne doklady totožnosti. Jej príbuzní ju identifikovali ako Ingrid Irene Ribeirovú, ktorá žila v meste São José dos Pinhais. Adri Ribeirová vo štvrtok potvrdila smrť svojej sestry prostredníctvom sociálnej siete.

Ingrid Irene Ribeirová (vpravo) so sestrou Adri.
Zobraziť galériu (7)
Ingrid Irene Ribeirová (vpravo) so sestrou Adri.  (Zdroj: FB/Adri Ribeiro, YouTube/News Online)

Vodič bol prevezený do regionálnej nemocnice Pariquera-acu, z ktorej ho už prepustili. Ako informuje brazílsky denník, vodič polícii povedal, že ženu predtým nepoznal. Stretol ju na čerpacej stanici a ponúkol jej odvoz. S istotou nevedel potvrdiť, či mala matka dieťaťa zapnutý bezpečnostný pás.

Vodič poprel, že jazdil pod vplyvom alkoholu. Polícia informovala, že mu bola odobratá vzorka krvi na zistenie prítomnosti alkoholu a bude sa preverovať aj technický stav vozidla.


Prečítajte si aj: Ak máte v rodine bábätko, dajte na radu zroneného otca: FOTO Kvôli jednej veci prišiel o dcérku 


Viac o téme: BrazíliaNehodaDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu