Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma v Košiciach: Žena bodla v električke revízora!

Cestujúca bodla revízora do rebier Zobraziť galériu (4)
Cestujúca bodla revízora do rebier (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE - Polícia vyšetruje prípad, ktorý sa stal dnes okolo obeda. Priamo pred budovou polície v Košiciach, žena bodla revízora nožom.

Ani nie pred dvoma hodinami sa v košickej električke odohrala dráma! Jedna z cestujúcich bodla revízora nožom do oblasti rebier. Všetko sa to odohralo priamo pred budovou polície.

Cestujúca bodla revízora do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

"Revízor bol pri vedomí prevezený RZP do nemocnice. Podozrivá osoba bola na mieste zadržaná," potvrdila pre Topky košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. "Pacient je hospitalizovaný na Klinike úrazovej chirurgie. Mladého muža sme prijali s jednou bodnou ranou v oblasti hrudníka," informovala Ivana Stašková, hovorkyňa nemocnice.

Muž je momentálne mimo ohrozenia života, pri vedomí a komunikuje. Hospitalizovaný bude ešte niekoľko dní.

Cestujúca bodla revízora do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Polícia momentálne vykonáva ďalšie procesné úkony, preto v tejto chvíli žiadne bližšie informácie neposkytuje. K incidentu sa vyjadril aj Dopravný podnik mesta Košice, podľa ktorého, sú pracovníci často v ohrození života.

"Dopravný podnik mesta Košice vyjadruje ľútosť nad incidentom, ktorý sa dnes odohral v električke č. 2 na Kuzmányho ulici, kde došlo k útoku na jedného z pracovníkov prepravnej kontroly. O náročnosti svojho povolania sa naši zamestnanci v teréne utvrdzujú deň čo deň, kedy sú konfrontovaní s negatívnymi reakciami cestujúcich," napísali v stanovisku. V minulosti vraj evidovali viacero napadnutí revízorov, nikdy však nedošlo k tak závažnému útoku.

"Zistenie, že reakcie ľudí, ktorým chceme naše služby poskytovať sa posúvajú na životu nebezpečnú hranicu, sú pre nás viac ako znepokojujúce," dodali.

V súvislosti s udalosťou dopravný podnik posilní hliadky vo vozidlách. Pri vyšetrovaní útoku bude intenzívne spolupracovať s mestskou a štátnou políciou.

Cestujúca bodla revízora do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Viac o téme: NôžRevízorKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu