Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Falošný poplach v bratislavskom nákupnom centre: VIDEO Evakuácia

Evakuácia ľudí v Auparku Zobraziť galériu (2)
Evakuácia ľudí v Auparku (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Panika v jednom z najväčších nákupných centier v Bratislave. Anonym nahlásil bombu v jednej z bánk. Všetkých návštevníkov Auparku evakuovali. Polícia pri pyrotechnických prehliadkach však výbušninu nenašla.

Policajti vykonali potrebné opatrenia, priestor a okolie pobočiek jednej z bánk v Petržalka prehľadal pyrotechnik so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín. "Pyrotechnické prehliadky boli ukončené s negatívnym výsledkom," ozrejmila policajná hovorkyňa s tým, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy. 

Poplach v pobočkách bánk

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, dnes krátko pred 13.30 hodinou prijala polícia oznámenie o údajnom umiestnení výbušného systému v pobočke jednej z bánk v bratislavskej mestskej časti Petržalka. Podľa našich informácií ide o Tatra banku. 

"Nakoľko oznamovateľ presne nešpecifikoval adresu, policajti v súčasnosti vykonávajú na všetkých pobočkách tejto banky so sídlom v Petržalke, a to v obchodnom centre na Einsteinovej ulici, obchodnom centre na Panónskej ulici, Tupolevovej a Černyševského ulici, všetky potrebné opatrenia za účelom ochrany života, zdravia a majetku občanov," vysvetlila policajná hovorkyňa.  

Pozrite si video z evakuácie Auparku.

Aupark, evakuácia

Falošný poplach

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Miháliková, policajti vykonali potrebné opatrenia, priestor a okolie pobočiek jednej z bánk v Mestskej časti Bratislava - Petržalka prehľadal pyrotechnik so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín a pyrotechnické prehliadky ukončili s negatívnym výsledkom. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.

Viac o téme: BombaPoplachAupark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu