Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najšťastnejšia správa pre rodičov: Dcérku Viktóriu (12) na FOTO polícia našla

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

NITRA - Polícii sa podarilo nájsť 12-ročnú Viktóriu z Nitry, ktorá bola nezvestná od utorka. Dievča malo ísť do hudobného krúžku, tam však neprišlo.

Nitrianski policajti od včera  23. februára pátrali po nezvestnej 12-ročnej školáčke. Dievčina mala ísť popoludní do hudobného krúžku, kde ale neprišla. "Policajti od nahlásenia nezvestnosti prehľadávali rôzne miesta v Nitre a v okolí. Prezreli vlakové a autobusové stanice, opustené budovy a pohostinstvá. Prešli niekoľko desiatok kilometrov popri rieke Nitra, kde prezerali breh a kroviny," opísala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová a doplnila, že dnes od rána opäť policajti pokračovali v pátraní. Preverili viacero osôb a pýtali sa ľudí na ulici. Taktiež  kamarátov, spolužiakov a príbuzných nezvestnej.

Najšťastnejšia správa pre rodičov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícii oznámila popoludní krátko po 15-tej hodine radostnú správu. "12-ročná Viktória bola nájdená policajtmi v blízkosti železničnej stanice v Nitre v opustenej budove. Podľa prvotných informácií by mala byť v poriadku a zdravá. Potom, ako sa vykonajú všetky potrebné previerky k tejto udalosti, ktorá mala šťastný koniec, bude dieťa odovzdané rodičom," uzavrela Bruchterová.

 

 

Viac o téme: SlovenskoNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu