Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerka odišla na brigádu a viac ju nevideli: Polícia pátra po 17-ročnej Ivane na FOTO

Zobraziť galériu (2)

BANSKÁ BYSTRICA – Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 17-ročnej Ivane Predajnianskej z obce Strelníky v Banskobystrickom okrese. Tínedžerka je nezvestná od 25. februára. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, Ivana vo štvrtok minulý týždeň o 13:15 odišla z domu autobusom do Banskej Bystrice na brigádu s tým, že večer príde domov.

Už sa však nevrátila a nikomu sa neozvala. Ako uviedla Faltániová, môže chodiť po nákupných centrách, kde je voľný prístup na internet, autobusových a železničných staniciach.

Hľadaná je 155 cm vysoká, štíhlej postavy, má čierne rovné vlasy po plecia a hnedé oči. Nosí dioptrické okuliare s hrubým čiernym rámom. Oblečenú mala ružovú bundu s kapucňou a jemnou šedou kvetinovou potlačou a čierne úzke rifle. Na hlave mala čiernu pletenú čiapku, obuté mala čierne kožené topánky a so sebou mala čierny aj ružovo-šedý ruksak. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Tínedžerka odišla na brigádu
Zobraziť galériu (2)

Viac o téme: SlovenskoBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu