Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odišiel z domu a už sa nevrátil: Polícia pátra po Mariánovi (21)

Marián Čičmanec Zobraziť galériu (2)
Marián Čičmanec (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/TRENČÍN - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Máriovi Čičmancovi z Prievidze. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, nezvestný dňa 24. februára o 9:00 odišiel z miesta trvalého pobytu na neznáme miesto a od tej doby nepodal o sebe žiadne správy, pričom mobilný telefón má vypnutý.

Zo sebou si zobral bankomatovú kartu, mobil a osobné doklady. Nezvestný zároveň trpí psychickou chorobou. Nezvestný je približne 175 až 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé oči, tmavé hnedé vlasy ostrihané na krátko a v strede hlavy ma číro. V uchu má náušnicu v tvare špirály zelenožltej farby, na krku na ľavej strane tetovanie v tvare hlavy vlka a na zápästí ruky tetovanie okrasným písmom slovo LIBERTAS - zelená farba.

Marián Čičmanec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ)

Predpokladá sa, že má oblečené tmavé športové veci, šiltovku zelenej farby s nezisteným nápisom a čierny ruksak. Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. 

Viac o téme: Marián Čičmanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu