Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálna bitka michalovských žiačok má dohru: Riaditeľ školy prehovoril o incidente na VIDEU!

Bitka michalovských žiačok
Bitka michalovských žiačok (Zdroj: foto: tip citatela)

MICHALOVCE - Slovensko pobúrilo video, ktoré zachytáva rozzúrenú žiačku ako slovne, ale najmä fyzicky surovo napáda mladšie dievča. Spor vznikol kvôli frajerovi. Dievčatá pritom nie sú spolužiačky. Agresorka si chybu priznala, oľutovala a ospravedlnila sa. No, aj napriek tomu jej hrozí štvorka zo správania.

"Predmetné video sa zakladá na pravde. Po jeho zhliadnutí bolo vedenie školy a rodičia šokovaní," povedal pre Topky riaditeľ Základnej školy Pavla Horova v Michalovciach Slavko Pavolko. Ako ďalej dodal, situáciu na pôde školy riadne vyšetrili. S útočiacou žiačkou a jej rodičmi vykonali pohovor. Ďalšie účastníčky nepekného incidentu sú žiačkami iných michalovských základných škôl. Dievčatá sa poznajú zo sídliska, na ktorom bývajú. Pripomeňme, že brutálna bitka sa strhla v podvečerných hodinách mimo areálu základnej školy na parkovisku jedného z michalovských podnikov. 

"Žiačka vyslovila poľutovanie a už pred pohovorom kontaktovala obeť útoku a ospravedlnila sa. Ospravedlnenie bolo prijaté," vysvetlil Pavolko a dodal: "Celá záležitosť bol emočný skrat, ktorý sa nebude viac opakovať, čo však nemení nič na tom, že našej žiačke budú udelené výchovné opatrenia v zmysle platnej legislatívy. Maximálny možný postih je znížená známka zo správania na stupeň 4."


Prečítajte si aj Šokujúce VIDEO bitky žiačok (12,14) v Michalovciach: Všetko kvôli chlapcovi, nikto nepomohol!


Verejnosť sa miestami dožaduje "exemplárneho" trestu, a to vylúčenie žiačky zo školy. Tento názor považuje riaditeľ školy za absolútne amatérsky a podáva vysvetlenie: "Platná legislatíva SR, nedovoľuje počas povinnej školskej dochádzky, na ktorú má žiak nárok a už názov hovorí o povinnosti, vylúčiť žiaka zo štúdia."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu