Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zápasník Boris, ktorý brutálne zbil šesť ľudí: Po zatknutí vysmiaty a v reťaziach!

Boris (37) Zobraziť galériu (3)
Boris (37) (Zdroj: foto: tv joj)

TRENČÍN – Cez víkend dal policajtom poriadne zabrať 37-ročný bitkár Boris. Bez príčiny útočil v nočných hodinách po centre mesta na každého, kto mu vošiel do cesty. Brutálne zbil štyroch mladíkov a dve nevinné dievčatá. Jednému dokonca zasadil do chrbta ranu nožom. Nebezpečný agresor je už v ilavskej väznici, kde čaká na súd.

„Obvinili sme 37-ročného Borisa z Trenčína z prečinu ublíženie na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctva,“ informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Zápasník Boris, ktorý brutálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Brutálny incident

Boris v nedeľu v noci pred barom na Sládkovičovej ulici v Trenčíne po predchádzajúcej výmene názorov fyzicky napadol dvoch mladíkov vo veku 20 a 22 rokov. Udrel ich päsťou do tváre a chrbta. Jedného z dvojice ťahal za vlasy. Keď sa na mladíkoch vybúril, odišiel preč a vo vyčíňaní pokračoval pri bare na Palackého ulici. „Tam po slovnej potýčke napadol 20-ročného muža. Udrel ho do tváre, do oblasti sánky. Svoj útok následne obrátil proti 17-ročnej dievčine. Taktiež ju udrel päsťou do tváre, do oblasti sánky. Dievča po útoku spadlo na zem,“ priblížila policajná hovorkyňa.

Dievčine (17) prišiel razom na pomoc kamarát Peter. Kľakol si k nej a kontroloval zdravotný stav. Agresom však napadol aj jeho. „Kľačiaceho mladíka, ktorý pomáhal svojej kamarátke kopol do hlavy,“ doplnila Antalová. Napadnutej dievčine, ktorá ležala na zemi, prišla na pomoc aj jej  25-ročná kamarátka. Usilovala sa pomáhať. Kamarátke vybrala zapadnutý jazyk. Bezbranných dievčat sa zastal 20-ročný Richard z Trenčína. „Aj jeho však obvinený napadol. Udrel ho do tváre, do oblasti sánky. Keď  Richard stratil stabilitu a bol v pokľaku, tak naňho obvinený Boris zaútočil nožíkom so štvorcentimetrovou čepeľou. Bodol ho do chrbta,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Na to sa agresor otočil k 25-ročnej mladej žene, ktorá pred tým poskytovala prvú pomoc svojej kamarátke, chytil ju za vlasy a udrel ju päsťou po oko. Po svojom bezhlavom útoku v pokoji odišiel.

Zápasník Boris, ktorý brutálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Boris vo svojom besnení pokračoval

Ďalšiu potýčku vyvolala na Hasičskej ulici. Medzi tým napadnutí zalarmovali policajtov. Muži zákona útočníka spacifikovali a predviedli na Obvodné oddelenie.

Napadnutý Richard, ktorého útočník bodol nožíkom našťastie neutrpel vážnejšie poranenie, ale musel byť ošetrený vo fakultnej nemocnici v Trenčíne. 17-ročnej dievčine, ktorá bola po údere v bezvedomí, urobili v nemocnici rôzne vyšetrenia hlavy, kvôli možným následkom bitky. Poškodený, ktorý utŕžil kopanec do tváre, mal rozbitý nos a odštiepené dva zuby. Ostatní napadnutí mali rôzne hematómy tváre,“ informovala Antalová.

Podľa polície sa obvinený Boris na verejnosti dopustil výtržnosti tým, že fyzicky so zbraňou napadol iného. Celkovo napadol až šesť mladých, zabávajúcich sa ľudí. Muž je stíhaný väzobne v ilavskej väznici. Za tieto skutky mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody od šiestich mesiacov do troch rokov.

Ultimátny bojovník

Agresívny Boris je podľa našich informácií ultimátny zápasník. Ide o tzv. gladiátorov, ktorí zápasia v klietke bez toho, aby bol boj ovládaný nejakými pravidlami. V uzavretej klietke, z ktorej niet úniku, sa zápasníci mlátia hlava-nehlava. Boris pracoval v minulosti ako vyhadzovač. Ide o známu firmu, pretože už bol súdne trestaný za výtržníctvo a ublíženie na zdraví.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu