Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hromadná bitka na východe Slovenska: Lietali kamene, útočili lopatami a vidlami!

Na mieste zasahovalo 50 policajtov na 20-tich autách Zobraziť galériu (2)
Na mieste zasahovalo 50 policajtov na 20-tich autách (Zdroj: foto: tv joj)

CHMINIANSKE JAKUBOVANY – V obci na východe Slovenska sa strhla poriadna hromadná bitka. Do slovného sporu sa dostalo niekoľko rodín, no hádky a vyhrážky skončili útokom vidlami a lopatami. Obyvatelia schytili, čo im prišlo pod ruky a takto útočili. Kamene lietali vzduch, zasahovalo až 50 policajtov na 20-tich služobných autách.

V obci Chminianske Jakubovany v okrese Prešov zúri poriadna agresia. Konflikt vyvrcholil v pondelok, keď vznikla slovná potýčka medzi dvomi rodinami. Pri hádkach a fackách však neostalo, stret sa stupňoval, až sa nakoniec strhla poriadna hromadná mela. Do bitky sa zapojila polovica osady.

Na otázku koľko ľudí sa bilo, obyvateľka pre TV Joj povedala: „2500 ľudí tu!“

Hromadná bitka na východe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

„Chlapi s lopatami, s vidlami ženy bili. Chytili ma za krk a tlačili ma k zemi. Ešte aj malú som mala na rukách, ja som bola v bezvedomí,“ opísala jedna z miestnych žien.

Rozhnevaných obyvateľov museli prísť skrotiť päťdesiati policajti na dvadsiatich autách. Na policajnú stanicu predviedli osem osôb. Štyri im utiekli.

Napriek hromadnej bitke, počas ktorej lietali kamene a ako zbrane boli použité vidly a lopaty, vážnejšie zranenia utrpeli len dve ženy. Jedna skončila s rozbitou hlavou a druhá utrpela zlomeninu ruky.

Ako informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová, polícia sa prípadom zaoberá, o ďalšom postupe rozhodne vyšetrovanie.  

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu