Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO nočného vyčíňania ožratého otca: Synovi (22) spravil zo života popol!

Zo synových vecí ostal len popol Zobraziť galériu (3)
Zo synových vecí ostal len popol (Zdroj: polícia)

SOKOĽ - Na noc zo soboty na nedeľu 22-ročný mladík z obce Sokoľ tak skoro nezabudne. Z hlbokého spánku ho prebudil opitý otec, ktorý mu vtrhol do izby a v amoku porozbíjal nábytok. Aby toho nebolo málo, televízor, počítač, doklady a takmer všetko zariadenie mu vyhodil z okna na dvor, kde ich podpálil. Mladík tak mohol len sledovať, ako jeho veci miznú v plameňoch.

Muž (47) sa pod vplyvom alkoholu v noci na nedeľu v rodinnom dome v obci Sokoľ (okr. Košice okolie) opakovane vyhrážal svojmu 22-ročnému synovi zabitím.

"Syn z obavy o svoj život z domu utiekol. Následne mu otec rozbil nábytok v jeho izbe, potom vyhádzal na dvor synove oblečenie, počítač, televízor, osobné doklady a podpálil ich," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

FOTO nočného vyčíňania ožratého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Polícia obvinila muža z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. Konanie otca vzbudilo u syna dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutoční. Poškodením vecí mu spôsobil škodu takmer 4000 eur.

"Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia, v prípade dokázania viny mu za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok," uviedla Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu