Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexuálne peklo v R. Sobote: Andreu znásilňoval fľašou a hrozil jej znetvorením!

Andrea chce rozvod
Andrea chce rozvod (Zdroj: TV JOJ)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Neopísateľné muky už niekoľko mesiacov prežívala Andrea zo Širkoviec neďaleko Rimavskej Soboty, ktorú sexuálne trýznil vlastný manžel Augustín. Nechutné praktiky trpela len preto, že sa bála o svoj život, no po manželovom poslednom útoku sa rozhodla trápenie ukončiť a všetko oznámila na polícii.

Andrea sa so svojím krutým osudom rozhodla zveriť v hodine dvanástej. Jej manžel totiž od vyhrážok postupne prechádzal k činom a jeho správanie začalo byť neúnosné. Najhoršia bola podľa nej noc zo 4. septembra, kedy ju Augustín sexuálne trýznil dlhých šesť hodín. "Od jedenástej večera do rána do piatej ma trápil, bil ma, na prsiach mi hasil cigarety, do pošvy mi strčil sklenenú fľašu a znásilnil ma," povedala pre Tv JOJ.

Okrem nechutných násilností manželke hrozil, že jej znetvorí tvár na nepoznanie. Andrea napriek tomu v kútiku duše dúfala, že Augustín sa polepší a udať ho nechcela. Všetky jej nádeje sa však rozplynuli v momente, keď na ňu manžel vytiahol sekeru s tým, že ju chce zabiť. Vtedy už pretiekol aj veľmi hlboký pohár Andreinej trpezlivosti a zavolala na políciu.

Keď sa mužom zákona zverila s trápením, aké celé mesiace prežívala, nemohli veriť vlastným ušiam. V šoku z Augustínovho správania ostal aj jeho vlastný otec, ktorý tvrdí, že takto syna v žiadnom prípade nevychoval. Násilník už má na krku obvinenie. "44-ročného muža vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby, za čo hrozí 3 až 8 ročné väzenie," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Zatiaľ čo Augustín sedí vo väzbe, Andrea vážne uvažuje o rozvode.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu