Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krvavá pomsta sokovi v láske: Andrej (19) uštedril Ondrejovi šesť rán nožom!

Týmto nožom Andrej útočil Zobraziť galériu (2)
Týmto nožom Andrej útočil (Zdroj: polícia)

ŠAĽA - Boj o ženu vyvrcholil útokom! Dvaja mladí Šaľania mali záujem o rovnakú dievčinu a jeden z nich sa preto rozhodol svojho protivníka zastrašiť. Vo štvrtok večer si ho vyhliadol a zaútočil na neho s nožom v ruke. Sokovi v láske uštedril viacero rán, po ktorých skončil v nemocnici.

K incidentu došlo vo štvrtok okolo desiatej večer, kedy novozámockí policajti prijali hlásenie o dobodanom mladom mužovi. Keď prišli na miesto, zistili, že obeť útoku je Ondrej (20) zo Šale, ktorého mal napadnúť sok v láske Andrej (19) z rovnakej obce. "Ondreja oslovil na ulici a po slovnej hádke ho asi 6 krát bodol do hrudníka, ruky a chrbta," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Dobodaného Ondreja okamžite previezli do nemocnice v Galante, kde sa bude zo zranení liečiť a policajti rozbehli pátranie po útočníkovi. V neďalekom kontajneri našli krvavý nôž, ktorým Andrej útočil a neskôr skončil v rukách muža zákona aj on. Pred spravodlivosťou sa príliš neskrýval, po útoku si to totiž namieril rovno domov.

V tomto kontajneri policajti našli hlavný dôkaz.
Zobraziť galériu (2)
V tomto kontajneri policajti našli hlavný dôkaz.  (Zdroj: polícia)

Policajti ho zadržali a vyšetrovateľ ho už obvinil zo zločinov  ublíženia na zdraví a z  nebezpečného vyhrážania, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí 7 až 12 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu