Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Viliama (†62) mal brutálne dobodať syn: 17 rán chcel zamaskovať samovraždou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikia.com)

BRATISLAVA - Krvavá dráma na sídlisku! Na Mlynarovičovej ulici v bratislavskej Petržalke sa v utorok popoludní vraždilo. Viliama (†62) tam mal na smrť dobodať vlastný syn Richard (27), ktorý sa spočiatku snažil brutálny čin zamaskovať a tvrdil, že otec sa pokúšal zabiť sám. Až sedemnásť bodných rán na jeho tele však hovorí za všetko.

Podľa susedov sa z bytu, kde došlo k vražde, často ozýval krik a hádky. Štvorčlenná rodina trpela finančnou neistotou a problémy jej robil aj prostredný syn Richard, ktorý vraj holdoval drogám. Práve toho v utorok popoludní odnášali z paneláku na Mlynarovičovej v policajných putách. Mal totiž chladnokrvne zavraždiť otca rodiny Viliama.

Asi o tretej popoludní volala na tiesňovú linku zúfalá žena, že jej manžel sa pokúsil o samovraždu. Bola však príliš vydesená a záchranárom nedokázala opísať, čo presne sa stalo. Telefón preto podľa našich informácií vzal do rúk syn Richard a podľa inštrukcií sa pokúšal umierajúceho otca oživiť. Bohužiaľ márne.

Keď na miesto dorazila sanitka, mužovi už nebolo pomoci. "Záchranári po príchode na miesto len skonštatovali smrť 62-ročného muža, ktorý utrpel mnohopočetné zranenia," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel. Viliam mal mať na tele až 17 bodných rán, dorezaný krk aj zápästia. Hoci rodina tvrdila, že išlo o samovraždu, polícii bolo po príchode na miesto jasné, že tak rozsiahle zranenia si nemohol spôsobiť sám.

Muži zákona údajne z hrozného činu podozrievajú syna Richarda. "Príslušníci Policajného zboru na mieste činu zadržali a na osobnej slobode obmedzili 27-ročného muža z Bratislavy," uviedol bratislavský policajná hovorca Michal Szeiff. Mladíka zatkli a odviedli do policajnej cely, kde ho vypočuli. Vyšetrovateľ tiež v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu