Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v budove Finančnej správy: Zamestnanec (†43) si zrejme prestrelil hlavu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Samovražda na pracovisku! Bratislavskí policajti vyšetrujú tragický prípad, ktorý sa včera podvečer odohral v budove Finančnej správy v Ružinove. Na toaletách tam našli muža s prestrelenou hlavou, ktorým má byť zamestnanec Vladimír (†43). Muž, ktorý vo finančnej správe pracoval niekoľko rokov, si s najväčšou pravdepodobnosťou siahol na život sám.

V pondelok krátko po 18:00 zasahovali v budove Finančnej správy v bratislavskom Ružinove záchranári, ktorí sa snažili oživiť tamojšieho zamestnanca nehybne ležiaceho na toaletách. Napriek všetkému úsiliu sa im to však už nepodarilo. Vladimír, ktorý vo finančnej správe pracoval dlhé roky, bol na mieste mŕtvy.

Osudnou sa mu stala smrteľná rana do hlavy. "Podľa doterajších zistení ide o 43- ročného muža, ktorý utrpel strelné poranenie hlavy," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil. Polícia na mieste zadržala aj zbraň, ktorá poputuje na expertízu.

"Presné príčiny smrti určia až výsledky nariadenej pitvy," dodala Hrašková. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu