Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drogový úlovok piešťanskej polície: Zo zhabaného heroínu stovky dávok!

Podľa hovorkyne polícia zaistila osem škatuliek heroínu s prímesou kofeínu a paracetamolu Zobraziť galériu (2)
Podľa hovorkyne polícia zaistila osem škatuliek heroínu s prímesou kofeínu a paracetamolu (Zdroj: TASR)

PIEŠŤANY – Vyšetrovateľ v Piešťanoch obvinil dvoch podozrivých mužov z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Stalo sa tak po štvrtkovom (7. 2.) zákroku pohotovostného policajného útvaru v Piešťanoch na odhalenie drogovej trestnej činnosti.

Dnes o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"Obvinený muž (48), štátny príslušník Srbskej republiky trvale bývajúci v Piešťanoch, je podozrivý z toho, že vo svojom dome prechovával drogy, z ktorých na parkovisku predal Ivanovi (36) šesť skladačiek," uviedla Kredatusová s tým, že po zákroku pred obchodným domom polícia následne vykonala domovú prehliadku v byte Srba. Podľa hovorkyne pri nej zaistila osem škatuliek heroínu s prímesou kofeínu a paracetamolu, pričom zo zaisteného množstva by sa mohlo vyrobiť najmenej 344 jednorazových dávok drogy.

Heroín v Piešťanoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

"Polícia zaistila aj Ivana z okresu Nové Mesto nad Váhom. Vyšetrovateľ ho obvinil z drogovej trestnej činnosti, nakoľko je podozrivý, že na parkovisku pred obchodným domom zakúpil pre vlastnú potrebu šesť dávok heroínu," konštatovala Kredatusová. Dodala, že mladšieho z obvinených prepustili zo zadržania a polícia ho stíha na slobode. V prípade uznania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov. Starší je stíhaný väzobne, pričom ho polícia už eskortovala do výkonu väzby. Hrozí mu trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu