Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO zo záťahu na rodinný gang dílerov: Pervitínom zásobovali celý Nitriansky kraj!

Rodinný klan to má spočítané
Rodinný klan to má spočítané (Zdroj: FR SR)

NOVÉ ZÁMKY - Bratia aj syn skončili v putách! Colníkom v spolupráci s novozámockými policajtmi sa minulý týždeň podaril obrovský úlovok. Rozložili rodinný klan dílerov pervitínu, ktorý drogou zásoboval celý Nitriansky kraj. Hodnota zásob, ktoré ukrývali doma, sa šplhá až na 6 tisíc eur.

Organizovanú skupinku dílerov minulú stredu (10. apríla) prekvapili kukláči priamo doma alebo v autách. Pri akčnom zásahu zadržali 4 ľudí. "Zásahová jednotka s pomocou služobného psa zadržala troch hlavných organizátorov a jednu osobu, ktorá plnila pomocné úlohy," informovali z Finančného riaditeľstva Slovenskej republiky (FR SR). Štvoricu údajne spájajú rodinné vzťahy.

Od marca minulého roka mali celý Nitriansky kraj pervitínom zásobovať dvaja bratia, syn jedného z nich a ďalší člen. Zadržali u nich obrovské zásoby, ktoré by im na čiernom trhu zarobili tisíce. "U obvinených našli 120 dávok pervitínu v spotrebiteľských baleniach. Na čiernom trhu by hodnota zaisteného pervitínu predstavovala približne 6 000 eur," píše sa v správe FR SR.

Pri domových prehliadkach kukláči zaistili prázdne striekačky, riediace látky, pomocný materiál (váhy a trubičky) a malé množstvo marihuany. Novozámocký vyšetrovateľ všetkých štyroch mužov vo veku 24 až 52 rokov vypočul a v policajnej cele čakajú na vzatie do väzby. Za kšeftovanie vo veľkom im teraz hrozí až 15-ročný trest.

Záťah kukláčov na rodinný klan dílerov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu