Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Alenku (12) terorizuje Satan: Píše jej vulgárne správy a hrozí vyvraždením rodiny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: api.ning.com, flickr)

NIŽNÝ HRABOVEC – Diabol v tele dievčatka! V obrovskom strachu žije žiačka Alenka (12) z Nižného Hrabovca, ktorej pred troma mesiacmi začali na sociálnu sieť prichádzať výhražné správy o vyvraždení rodiny. Podľa matky je to celé dielom zlého Satana, ktorý píše pod menom jej kamarátky Báry! Informovala o tom Tv JOJ.

Strašidelný prípad zahalený rúškom tajomstva sa odohráva v Nižnom Hrabovci neďaleko Vranova. Malá Alenka (12) sa svojej mame zverila, že už tri mesiace dostáva vulgárne správy od neznámeho pisateľa, ktorý sa jej vyhráža smrťou. "Odkáž svojej matke, že jej život sa už kráti a ja ju zničím," píše sa v jednom z hrozivých odkazov.

Podľa babky Vlasty za všetko môže Satan prevtelený do Alenkinej kamarátky Báry, ktorá sa do dediny presťahovala z Česka. „Satan to robí všetko, že on jej to rozkázal, aby ona to robila,“ myslí si. Démon totiž píše pod jej menom a lámanou češtinou. Matka Báry, ktorá už v minulosti Alenku údajne napadla, to zaryto popiera.

Keďže vyhrážky neprestávajú a rodina Alenky má vážny strach o život, obrátila sa na políciu. Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, polícia prijala trestné oznámenie a prípad zatiaľ rieši ako priestupok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu