Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dieťa Satana: 9-ročný kradol, v 12-ich chcel znásilniť svoju matku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: allfunnyfaces.com)

DUDESTI - Obyvateľov rumunskej dediny Dudesti terorizuje malý chlapec. Zlosyn začal kradnúť už v deviatich rokoch a prednedávnom sa pokúsil znásilniť svoju matku. Nečudo, že ho považujú za dieťa Satana.

Chlapec si začal svoju zločineckú kariéru budovať už v deviatich rokoch, keď sa po prvýkrát s jedným kamarátom vlámali do jaslí. Odniesli si magnetofón a nástenné hodiny. Na niekoľko rokov bol pokoj, ale od vlani musel ísť na políciu niekoľkokrát. Susedom ukradol bicykel, pílku na kov, prikrývku a jedlo. Pri ďalšom vlámaní ukradol akumulátor, plynovú bombu, peniaze a ďalšie cennosti. Celkom mu na vrub pripisujú už šesť prípadov.

Pred niekoľkými dňami však prekročil všetky hranice. Najprv chcel od matky nejaké peniaze, ale pretože v dome nič nenašiel, strašne sa rozzúril. Vtrhol do matkinej spálne a pokúsil sa ju znásilniť. Šokovaná žena sa zľakla a začala okamžite kričať o pomoc. To jej syna vyľakalo a prestal.

Polícia si však s výrastkom nevie rady. Pre nízky vek sa úspešne vyhýba akémukoľvek postihu. Úrady teraz preverujú rodinné zázemie a sociálne podmienky, v ktorých chlapec vyrastá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu