Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tento muž prepadol bratislavskú záložňu: Odniesol si 15 tisíc!

Identikit páchateľa Zobraziť galériu (2)
Identikit páchateľa

BRATISLAVA - Polícia pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia záložne na Fedinovej ulici v Bratislave. Informuje o tom bratislavský policajný hovorca František Peczár.

V piatok 27. júla vo večerných hodinách sa na Smolenickej ulici v Bratislave neznámy páchateľ prihovoril žene, ktorá pracovala v záložni na Fedinovej ulici. Pýtal sa jej, kde nájde hypermarket sídliaci v Petržalke. Po tom, ako mu pracovníčka odpovedala, chcela odísť smerom k vchodu bytového domu, kde býva. Páchateľ ju následne pod hrozbou použitia zbrane donútil, aby sa vrátila späť do záložne. Keď sa vrátili, vydala mu dvetisíc eur v hotovosti a zlaté šperky v hodnote 15 000 eur. Páchateľ následne odišiel aj s lupom na neznáme miesto, ženu nezranil. V prípade polícia podľa Peczára začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Páchateľovi po preukázaní viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

 

Tento muž prepadol bratislavskú
Zobraziť galériu (2)

 

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi, ktorým je muž vo veku 25 až 30 rokov, vysoký približne 195 cm, štíhlej postavy s nakrátko ostrihanými vlasmi po bokoch a vzadu. Muž mal počas lúpeže na sebe oblečené tmavé tričko s krátkym rukávom, károvanú mikinu, svetlé rifľové nohavice a biele tenisky. Na tvári mal jazvy po akné. "Akékoľvek informácie k páchateľovi, prípadne k smeru jeho úniku, nám môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," povedal Peczár.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu