Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalší bláznivý tínedžer (16): Mame ukradol auto a preletel s ním do potoka!

ilustračná fotografia Zobraziť galériu (3)
ilustračná fotografia

NOVÁ BAŇA – Unikol smrti o vlások! Nepolnoletý 16-ročný mladík bez vodičského oprávenia z Novej Bane ukradol mame kľúče od auta, nezvládol však jeho riadenie a zrútil sa do potoka. Chlapcovi sa ič nestalo, jeho 14-ročný spolujazdec sa zotavuje v nemocnici!

Tajne zobral mame kľúče od auta a doklady a vyrazil do ulíc! 16-ročný mladík však nezvládol riadenie a s autom sa zrútil do potoka. Nehoda sa stala krátko pred 20:00 večer v Novej Bani. Neskúsený mládenec však v rýchlosti 95 km/h nezvládol zákrutu. „Dostal šmyk a zišiel mimo cestu. Po náraze do obrubníka vozidlo vymrštilo do vzduchu a dopadlo do koryta miestneho potoka,“ povedala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.  

Nezbedníkovi sa nestalo nič, no jeho 14-ročný spolujazdec toľko šťastia nemal. „Pri dopravnej nehode mladistvý nevodič neutrpel žiadne zranenie, spôsobil však ľahké zranenie svojmu 14-ročnému spolujazdcovi, ktorý zostal hospitalizovaný v nemocnici,“ uviedla hovorkyňa. Požitie alkoholu u vodiča pri dychovej skúške zistené nebolo. Na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 400 eur.

Iba pred vyše týždňom otriasla Slovenskom tragická nehoda 14-ročnej školáčky. Tereza vzalo bratovi auto a šli sa povoziť. Tínedžerka nezvládla riadenie a narazila do svahu. Neplnoletá vodička bola na mieste mŕtva. V aute s ňou sedel jej 18-ročný kamarát, ktorý sa ľahko zranil. Prípadov, kedy si deti "požičajú" auto od rodičov nie je vôbec málo. Väčšina, žiaľ, končí tragicky.  
 

14-ročná tereza nezvládla šoférovanie
Zobraziť galériu (3)
14-ročná tereza nezvládla šoférovanie  (Zdroj: Topky.sk)

Ďalší bláznivý tínedžer (16):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu