Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cesta smrti: Zahynuli na nej dve tínedžerky (†17, 18), týždeň predtým ich kamarát (†20)!

Shaya (naľavo )a Kerry Zobraziť galériu (3)
Shaya (naľavo )a Kerry (Zdroj: mirror.co.uk)

SWINDON - Hrozná tragédia ukončila životy dvoch mladých Britiek po tom, ako havarovali v grófstve Wiltshire na juhozápade Anglicka. Ďalší dvaja chlapci, ktorí s nimi cestovali v aute, utrpeli vážne zranenia.

K incidentu došlo neďaleko mesta Swindon v sobotu 18. mája okolo piatej hodiny ráno. Partia piatich kamarátov sa zrejme vracala zo zábavy, keď osemnásťročná Shaya Leighová (†18) stratila kontrolu nad vozidlom a skončila v kríkoch.

Cesta smrti: Zahynuli na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Vodička bola na mieste mŕtva, jej kamarátka Kerry Stanifordová (†17) zomrela o pár hodín neskôr. Jordan Gulliver a Harry Livingstone momentálne bojujú o život v nemocnici, zatiaľ čo tretí chlapec, Jake Gibbons, neutrpel život ohrozujúce zranenia a je v stabilizovanom stave.

Ľudia už začali na miesto nešťastia nosiť kvety a facebookové kontá obetí zaplavili vyjadrenia úprimnej sústrasti. "Srdce mi ide roztrhnúť od žiaľu. Cítim strašnú bolesť," napísala Stanifordovej sesternica Kelly.

Smutným paradoxom je, že na tom istom úseku cesty zahynul týždeň predtým aj Kerryin kamarát Jack Savage (†20), píše denník Daily Mirror. Polícia preto varovala vodičov, aby na dotyčnom mieste boli ešte viac ostražití, než zvyčajne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu