Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Topoľčiansky díler bez hanby: Drogy predával pod oknami základnej školy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA – Drogový díler predával v Topoľčanoch drogy v byte, ktorý je súčasťou základnej školy. Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamnej a psychotropnej látky, jedu a prekurzora, ich držania a obchodovania s nimi.

Zároveň dal podnet na väzobné stíhanie 33-ročného obvineného muža. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáty Čuhákovej hrozí páchateľovi za obzvlášť závažnú drogovú trestnú činnosť v zmysle trestného zákona 10 až 15 rokov väzenia.

Kriminalisti sledovali činnosť drogového dílera viac ako rok. V spolupráci s Okresnou prokuratúrou v Topoľčanoch vykonali v nedeľu 29. apríla v byte muža domovú prehliadku. „Našli pri nej injekčnú striekačku a predmety na aplikáciu pervitínu. Obvinený sa priznal, že sám je závislý na drogách približne 10 rokov. Drogy predával rôznym osobám z mesta,“ uviedla Čuháková. Kupujúci si pre dávky chodili  pod okná alebo priamo do bytu, ktorý je súčasťou jednej z topoľčianskych základných škôl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu