Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Haberova dcéra prehovorila o rozvode: Môže za to syn (3)!

Zuzana Haberová a Lukáš Kuzmiak sa vraj rozvádzajú kvôli synovi Matthiasovi. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haberová a Lukáš Kuzmiak sa vraj rozvádzajú kvôli synovi Matthiasovi.

BRATISLAVA - Šťastní boli len dva roky! Zuzana Haberová (26) sa v máji 2008 vydala za Lukáša Kuzmiaka (27). Rok po ich dni D sa už dvojica tešila zo syna Matthiasa. Rodinná idylka ale netrvala dlho. Pred pár mesiacmi sa totiž prevalilo, že pár sa rozvádza. Dcéra známeho speváka komentovala tento životný krok len stroho, jej manžel sa nevyjadroval vôbec. Blondínka však najnovšie prehovorila pre aktuálne vydanie časopisu Rytmus života. Vo veľkom rozhovore prezradila, že kríza bola dlhodobá a jej dôvodom bolo ich spoločné dieťa.

Veľká láska skončila! V prípade Zuzany Haberovej platí stará povera o tom, že máj je najmenej vhodný mesiac pre uzatvorenie manželstva. Len štyri roky po svadbe s Lukášom Kuzmiakom sa totiž objavili správy o rozvode dvojice.

Blondínka krach svojho vzťahu doteraz komentovala len stručne. Najnovšie však poskytla rozhovor pre Rytmus života, kde prezradila detaily. „Predchádzala tomu dlhšia kríza. Myslím, že trvala aj dva roky,” povedala na margo rozhodnutia ukončiť svoje manželstvo.

Časovo teda prišli problémy približne dva roky po svadbe a rok po narodení syna Matthiasa. Prekvapujúco práve on je vraj jedným z dôvodov, prečo sa porozumenie medzi Zuzanou a Lukášom vytratilo. „Keď sa nám narodil syn, ja som sa zamerala naňho a manžela som viac-menej zanedbávala. To je už klasika mladých rodín, že keď sa žene narodí dieťa, stane sa jej prioritou, a vzťah s mužom často ustupuje do úzadia,” priznala časopisu Haberova dcéra. Dieťa teda ich spolužitie vôbec neutužilo.

Zaujímavé tiež je, že sa manželia ani príliš nesnažili zväzok zachrániť. „Časom sme zistili, že ani jednému sa náš vzťah už nechce zliepať. Nieže by sme nemali motiváciu, tou bol náš syn, ale už to nešlo. Došlo nám, že by sme už nedokázali byť šťastní, a malý by to pocítil najviac. Povedali sme si, že radšej nech má Matthias rodičov, ktorí sú dobrí kamaráti a vychádzajú spolu,” vyjadrila sa otvorene o téme rozvodu. 

Po prevalení informácie o odlúčení Kuzmiakovcov sa však v kuloároch šoubiznisu hovorilo aj o novom Zuzaninom vzťahu. Ona tieto správy poprela, no pravda je, že s inštruktorom fitnes Tomášom strávila dovolenku v Taliansku. Spolu s ďalšími dvomi párikmi. V tomto čase je však blondínka stále vydatou pani. „Nie, ešte nie som rozvedená,” povedala topkám pred pár dňami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu