Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nešťastná Banášová: S Modrovským prechádzajú ťažkým obdobím!

Adela Banášová a Peter Modrovský. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a Peter Modrovský.

BRATISLAVA – Nemajú to ľahké! Hoci Adela Banášová (31) a Peter Modrovský (28) sa nikdy nemohli sťažovať na nedostatok roboty, v poslednej dobe sa to dvojici po pracovnej stránke poriadne nakopilo. Výsledok je ten, že sa prakticky nevídajú. Moderátorka sama priznáva, že dúfa, že toto náročné obdobie čoskoro skončí.

Adela Banášová a Peter Modrovský si v minulosti prešli výraznou krízou, ktorej výsledkom bol rozchod. Hoci po niekoľkomesačnom odlúčení zistili, že bez seba nemôžu byť, najnovšie sa jeden druhému opäť vzďaľujú. Príčinou je práca, ktorá oboch enormne zamestnáva. Výsledok je ten, že si na seba nevedia nájsť čas a prakticky sa nestretávajú.

Samotná moderátorka priznáva, že to nie je dobré. „Teraz sa vidíme veľmi málo, tak dvakrát do týždňa,“ prezradila nám Banášová. Ako ďalej dodala, jediné miesto, kde sa spolu stretnú, je spálňa. „Aj minule som ho len tak nahmatala v posteli. Keď som totiž prišla v noci domov, on už spal. Ráno som zas skoro vstávala, takže sme sa ani nestihli porozprávať. Toho času je menej,“ otvorene priznala Banášová, ktorú zamestnáva nielen práca v rádiu, ale aj jojkárska šou Recept na bohatstvo.

Takýto hektický stav trvá v ich vzťahu od septembra. Zatiaľ čo blondínku naplno vyťažujú moderátorské povinnosti, Peter pracuje na plné obrátky pre Slovenské národné divadlo. Pätnásť hodín denne totiž pomáha s prípravou chorografie k predstaveniu s názvom Aj kone sa strieľajú. Keď chce Adela stráviť aspoň aký-taký čas so svojou láskou, musí ju prísť pozrieť na skúšku. Vidím, s akým nadšením to robí. Je to pre neho veľká príležitosť robiť pre SND na takom kľúčovom projekte. Snažím sa tú radosť zdieľať s ním. Nechcem mu plieskať o hlavu, že zasa trénuje. No dúfam, že to po prvom decembri skončí. Na vtedy je totiž naplánovaná premiéra. Snáď budeme mať na seba viac času,“  verí v zlepšenie plavovláska. 

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si rozhovor s Adelou Banášovou.

Adela

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu