Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ruka v rozkroku aj na prsiach: Adela a Sajfa zhanobili portrét prezidenta!

Sajfa sa pri fotení chytal za rozkrok, Adela za prsník. Zobraziť galériu (15)
Sajfa sa pri fotení chytal za rozkrok, Adela za prsník.

BRATISLAVA - Nič neberú vážne! Adela Banášová (31) a Matej Sajfa Cifra (33) vo svojej rannej šou nezabudli ani na horúcu tému, ktorou sa zaoberajú naši západní susedia. Celé Česko totiž žije voľbami na post hlavy štátu. Pri tejto príležitosti sa moderátori rozhodli vyskúšať si pózovanie na oficiálny prezidentský portrét. Pri fotení však mali poriadne neposlušné ruky.

Ideálni prezidentskí kandidáti?! Adela a Sajfa vo svojej rannej šou neobchádzajú žiadne zaujímavé témy. V piatok riešili napríklad voľby českej hlavy štátu. Samozrejme, v ich prípade nehrozilo, že by zachovali stopercentnú vážnosť.

Moderátori sa dokonca rozhodli vyskúšať si, ako by im to v tejto funkcii pristalo. „Náš prvý a druhý pokus o oficiálny prezidentský portrét,” napísali na Facebook, kde zverejnili spomínané zábery. Takéto fotografie by im však cez odbor protokolu určite neprešli.

Obaja spíkri mali totiž pri fotení neposlušné ruky. Najprv sa Sajfa chytal v rozkroku a potom Adela za prsia. Ich fanúšikovia však vtipný pokus ocenili. „Vy ste fakt ideálna dvojka, môžete kandidovať obidvaja a hneď! znie jeden z komentárov pod obrázkom.

Sajfa navyše nedávno dokázal, že ako prezident by si poradil s každou špinou. Pozrite si v GALÉRII, ako sa neštítil upratovať výkaly po koňoch, ktoré trénujú na blížiacu sa akciu Polo on Snow 2013.

Adela a Sajfa sa pokúsili nafotiť oficiálny prezidentský portrét.
Zobraziť galériu (15)
Adela a Sajfa sa pokúsili nafotiť oficiálny prezidentský portrét.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu