Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Banášová zavarila Sajfovi v priamom prenose: Tehotná priateľka!

Adela Banášová svojou poznámkou na tému pôrodníc rozpútala špekulácie o tehotenstve Sajfovej priateľky. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová svojou poznámkou na tému pôrodníc rozpútala špekulácie o tehotenstve Sajfovej priateľky. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Adela Banášová (32) poriadne zavarila Matejovi Sajfovi Cifrovi (33)! Moderátori sa v dnešnom vysielaní Fun rádia venovali téme najlepších pôrodníc na Slovensku. Blondínka počas tejto debaty vtipne poznamenala, že sa informácia v súčasnosti veľmi zíde jej kolegovi. Tým okamžite vyvolala špekulácie o tehotenstve spíkrovej priateľky Veroniky Ostrihoňovej (22). U Sajfu sme preto zisťovali, či bude naozaj otcom.

Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra sú známa moderátorská dvojica, ktorá svojimi vtipnými hláškami každé ráno zabáva poslucháčov. Pri tej dnešnej však zrejme do smiechu nebolo samotnému spíkrovi. Adela totiž v živom vysielaní poznamenala, že sa mu v súčasnosti veľmi zíde informácia o najlepších pôrodniciach na Slovensku. Sajfa zostal ako obarený a poznámku naznačujúcu tehotenstvo partnerky Veroniky ihneď zamietol pod koberec. „Nie, toto teraz nebudeme rozoberať,“ reagoval zaskočený Matej. Jeho kolegyňa túto požiadavku rešpektovala a v súkromnej téme sa viac nevŕtala.

Do redakcie topiek však prišlo v súvislosti s touto nevinnou éterovou poznámkou množstvo otázok od poslucháčov. Tí chceli vedieť, či je moderátorova polovička naozaj v požehnanom stave. Spojili sme sa preto so samotným Sajfom. „Nie, nečakáme dieťa. Teda aspoň o tom neviem,“ povedal do smiechom. „To bolo len tak, v rámci vzájomného podpichovania. S Adelou sme vo veku, kedy by už mnohí očakávali, že budeme zakladať rodiny, tak si z toho často robíme srandu,“ vysvetlil pôvod kamarátkinej poznámky.

Nevinne vyznievajúcim vtípkom mu však moderátorka neúmyselne zavarila. Mnoho ľudí si teraz myslí, že jeho mladá partnerka Veronika je v radostnom očakávaní. Má tak čo vysvetľovať. No ako sám Sajfa priznal, otcovským povinnostiam sa nebráni. „V tejto dekáde môjho života určite plánujem dieťa a možno ich bude aj viac,“ povedal nádejný otecko. Ktovie, či sa v počte potomkov nechá inšpirovať svojím chlebodarcom Borisom Kollárom. Ak áno, je najvyšší čas začať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu