Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Banášová v utajení: Len sa prizerala, ani nepípla!

Adela Banášová si od moderátorských povinností odbehla za svojím priateľom Petrom Modrovským. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová si od moderátorských povinností odbehla za svojím priateľom Petrom Modrovským.

BRATISLAVA - Z moderátorky diváčkou! Adela Banášová (31) sa počas uplynulého víkendu venovala práci. V novej budove Slovenského národného divadla uvádzala galavečer istej slovenskej banky. Hneď po jeho skončení si blondínka odbehla o kúsok ďalej za svojím priateľom Petrom Modrovským (28), ktorý spoločne s viacerými umelcami nacvičoval nové predstavenie. Moderátorka na seba nechcela príliš strhnúť pozornosť, a tak bola ticho ako taká myška.

Slovenské národné divadlo žilo uplynulú sobotu podujatím Noc divadiel, počas ktorého mohli milovníci umenia nahliadnuť do zákulisia baletu, opery, ale aj činohry. Práve tá im ponúkla interaktívnu skúšku novej inscenácie s názvom Aj kone sa strieľajú, ktorá bude mať premiéru už prvého decembra. Okrem toho, že v hre účinkuje takmer celá slovenská herecká špička, podieľa sa na nej aj tanečník Peter Modrovský. Ten má na starosti choreografiu. 

Okrem množstva zvedavcov sa verejnej nočnej skúšky zúčastnila aj Modrovského partnerka Adela Banášová. Blondínka sa posadila do posledného radu, aby svojou prítomnosťou nikoho nerušila. Keďže pár minút pred tým moderovala istý galavečer, bola dokonale upravená. „Som rada, že nie som v strede pozornosti, ako som bola doteraz (na galavečeri, pozn. red.) a že som sa mohla pozerať, ako to vyzerá," povedala nám moderátorka.  „Je to vlastne prvýkrát, čo som videla hercov v akcii, pretože ja to všetko poznám len z Peťovho rozprávania. Poznám všetky pesničky, viem, kto čo tancuje, viem, kde je aká situácia, poznám scenár a teraz som to videla prvýkrát,“ netajila malú zasvätenosť Adela.

Pri tej príležitosti taktiež prezradila, v čom spočíva podstata spomínanej inscenácie. „Myslím si, že v nej bude veľa jemne odľahčených, aj vtipných a hlavne tanečných momentov, čiže si myslím, že sa človek nemusí báť, že to bude nejaká depka. Je tam dosť silná myšlienka, keď ľudia v núdzi a nejakej kríze sú ochotní čokoľvek robiť a stávajú sa takými koňmi, ktoré sa potom aj tak strieľajú, aby sa netrápili až tak veľmi,“ prezradila Banášová. Netajila tiež to, že jej partnera chytila hra za srdce. „Peťo povedal, že sám bol miestami až dojatý a to bol len na skúške a nekostýmovanej,“ uzavrela blonďavá moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu