Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Banášová a Modrovský prezradili: Takto sme sa dali dokopy!

Adela Banášová a Peter Modrovský opäť tvoria pár. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Peter Modrovský opäť tvoria pár.

BRATISLAVA – Chýbali si! Adela Banášová (31) a Peter Modrovský (28) tvoria po zhruba polročnej prestávke znovu zamilovaný pár. Pred pár dňami sa preto ruka v ruke objavili na Bratislavskom bále. Pri pohľade na nich by málokomu napadlo, že len nedávno riešili vzťahové problémy. Moderátorka a tanečník nám v rozhovore prezradili, ako sa ich cesty znova spojili!

Galéria: Bratislavský bál ukončil plesovú sezónu.

Adela Banášová a Peter Modrovský sa rozišli v lete minulého roka. Príčinou krachu ich viac ako dvojročného vzťahu boli rozdielne názory na život. Aj napriek tomu však dvojica zostala v intenzívnom kontakte. A ako sa s odstupom času ukázalo, ich spoločné stretnutia majú pozitívny výsledok. Zhruba po šiestich mesiacoch sa totiž k sebe bývalí partneri opäť vrátili.

 „Boli sme sa raz prejsť v parku a potom sme zasadli u Adely,“ priblížil nám Peter po chvíľke uvažovania okamih, po ktorom sa s blondínkou dali opäť dokopy. „Veľa sme sa rozprávali aj počas Let´s Dance. Možno to tak na základe našej komunikácie nevyzeralo, ale mali sme dobrý vzťah,“ doplnila svoju polovičku Banášová. „To bola taká pauza, aby som mohol trénovať,“ povedal k ich odlúčeniu so smiechom tanečník.

Hoci bola dvojica naďalej v kontakte, nebolo to už úplne ono. Chýbali im spoločné intímne chvíle. „Do istej miery áno. Človek zvažuje, že všetko je tak, ako má byť, nedramatizuje to. Brali sme to ako súčasť života,“ zamýšľala sa Adela. „Postupne sme pristúpili do vozidla, o ktorom ani nevieme, kam smeruje,“ doplnil ju tanečník. Naznačil tak, že nad plánovaním spoločnej budúcnosti sa príliš nezamýšľajú a užívajú si hlavne prítomnosť. Ak chcete vedieť, ako dvojica spomína na svoje zoznámenie, pozrite si video pod článkom.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adelou Banášovou a Petrom Modrovským.

Aderla a Peto 2

Tip: Pozrite si známe celebrity na televíznej obrazovke. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk


Ako si Adela vyberá šaty?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu