Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kalisová šokovala svojho muža: Toto Šmahel nečakal!

Miriam Kalisová pripravila spoločne s kamarátmi veľké narodeninové prekvapenie pre svojho manžela Martina Šmahela. Zobraziť galériu (17)
Miriam Kalisová pripravila spoločne s kamarátmi veľké narodeninové prekvapenie pre svojho manžela Martina Šmahela.

BRATISLAVA – Obrovské prekvapenie! Manžel moderátorky Miriam Kalisovej (27) Martin Šmahel (30) sa v týchto dňoch zaradil k tridsiatnikom. Pri tej príležitosti mu koncom týždňa jeho kamaráti spoločne s markizáčkou vystrojili narodeninovú párty. Model sa netají tým, že mu nezvyčajným nápadom vyrazili dych.

O rok starší, o zážitok bohatší! Koncom minulého týždňa zažil Martin Šmahel príjemný šok. Spoločne s manželkou Miriam Kalisovou sa vybrali na koncert do istého bratislavského baru. Tam však na mladíka nečakal hudobný zážitok, ale veľké narodeninové prekvapenie. Jeho priatelia mu totiž vystrojili tajnú oslavu.

Ako nám Martin v súvislosti s tým prezradil, pri vstupe do miestnosti zostal v nemom úžase. „Bol som prekvapený, vôbec som to nečakal. Poriadne ma to dojalo,“ priznal športovec, ktorý svoj sviatok oslávil v kruhu asi štyridsiatich priateľov. Zabávajúca sa skupinka sa však neskôr ešte rozrástla. Šmahelovi gratulanti sa totiž po niekoľkých hodinách presunuli na opačný koniec Bratislavy, kde zhodou okolnosti oslavoval narodeniny aj Martinov brat – Miroslav.

Okrem skvelej zábavy sa Kalisovej manžel potešil aj netradičným darčekom. „Dostal som kufrík prvej pomoci - boli tam sponky, fén, ružové okuliare. Kamaráti mi tiež darovali veľkú nádobu s výživovým doplnkom na posilňovanie. Na jej etikete boli moje fotky,“ poznamenal so smiechom Šmahel. Jeho polovička Miriam mu svojim darčekom splnila veľký sen. „Ešte pred letom som od nej dostal motorku - choppra,“ uzavrel Martin, ktorý na oslavu svojich tridsiatych narodenín bude určite spomínať len s úsmevom na tvári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu