Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šok na koncerte známej speváčky: Hrozivá nehoda! Tvár jej zaliala krv

Helene Fischer
Helene Fischer (Zdroj: SITA)

HANNOVER - Takto si svoje vystúpenie určite nepredstavovala... Svetoznáma popová speváčka Helene Fischer (38) je okrem svojej hudby známa aj tým, že obľubuje riskantné akrobatické vystúpenia. Na jedno z nich doplatila nepríjemným spôsobom počas koncertu v Hannoveri, ktorý musela po hrozivo vyzerajúcej nehode predčasne ukončiť.

Helene Fischer patrí medzi najznámejšie popové speváčky súčasnosti nielen v Nemecku, odkiaľ pochádza. Jej jajväčšie hity, ako napríklad Atemlos durch die Nacht či Achterbah majú na YouTube stovky zhliadnutí.

Okrem samotnej hudby je však známa aj vďaka svojim akrobatickým a poriadne nebezpečným vystúpeniam. Jedno z nich predviedla aj včera počas hudobnej šou v Hannoveri. To sa však v sekunde zmenilo na krvavú drámu.

Akrobatické kúsky sa jej tentokrát nevyplatili a pri jednom z nich si udrela hlavu o trapéz. Aj napriek tomu, že jej tvár okamžite zaliala krv, však svoju pieseň a aj nebezpečné predstavenie dokončila. Následne však fanúšikom povedala, že si potrebuje umyť svoju tvár a zamierala do zákulisia.

Odtiaľ sa už nevrátila a po 15 minútach oznámil organizátor, že koncert museli kvôli zdravotnému stavu Fischer zrušiť. Jeden z divákov celú situáciu opísal pre nemecký denník Bild„Zrazu sa ozval veľmi divný zvuk. Keď fanúšikovia videli, že z jej tváre kvapká krv, tak niektorí dokonca začali plakať. Každý chápal, že po takejto nehode musela ten koncert zrušiť. Dúfam, že sa čoskoro uzdraví," povedal fanúšik. K jej zdravotnému stavu sa však zatiaľ samotná speváčka nevyjadrila a tak je nateraz otázne, ako na tom umelkyňa je.

Viac o téme: Helene Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu