Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Video otrasného útoku známeho hudobníka obletelo svet: Po prvýkrát prehovorila obeť brutálneho napadnutia!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas minulého týždňa otriaslo svetom video brutálneho útoku, ktorý má na svedomí americký spevák Sean Diddy Combs (54). Hudobník napadol svoju vtedajšiu partnerku Cassie Venturu (37), ktorá sa k situácii vyjadrila po prvýkrát od zverejnenia nahrávky.

Známy hudobník mal v posledných rokoch na svojom konte množstvo škandálov. Video, ktoré sa dostalo na verejnosť počas minulého týždňa, však prekonalo všetko. Combs na ňom totiž bezhlavo útočí na svoju vtedajšiu partnerku Cassie Venturu, do ktorej kopal na zemi. K celej situácii sa napokon vyjadril aj samotný spevák.

Počas včerajška prišla aj reakcia spomínanej umelkyne. Tá na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila príspevok, v ktorom opísala, že ani po rokoch sa rany, ktoré tento útok spôsobil, nezahojili. Okrem toho poďakovala všetkým, ktorí pri nej počas náročného obdobia stáli.

„Ďakujem za podporu, ktorú som dostala od mojej rodiny, priateľov, neznámych ľudí a aj tých, ktorých ešte len stretnem. Množstvo lásky vytvorilo pre moje mladšie ja bezpečný priestor. Domáce násilie je problém. Zlomilo ma to a stala som sa iným človekom. Vďaka tvrdej práci som na tom dnes lepšie, ale z mojej minulosti sa budem dostávať navždy," povedala speváčka.

Ďakujem všetkým, ktorí berú tento problém vážne. Chcem, aby všetci otvorili obetiam svoje srdcia. Chce to veľa odvahy, aby človek povedal pravdu o situácii, v ktorej bol bezmocný. Ponúkam pomocnú ruku všetkým, ktorí žijú v strachu. Povedzte o tom svojim blízkym, nikto si nezaslúži niesť toto bremeno sám. Proces ozdravovania nikdy neskončí, ale vaša podpora pre mňa znamená veľa. Ďakujem vám," uzavrela Ventura.

Viac o téme: Sean Diddy Combs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu