Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Slávny spevák KOPAL svoju EX na zemi: Svet obletelo NECHUTNÉ VIDEO... Takto sa teraz obhajuje!

Diddy Zobraziť galériu (4)
Diddy (Zdroj: SITA/Instagram D)

LOS ANGELES - V týchto dňoch svet obletelo šokujúce video. Americký spevák Sean Diddy Combs (54) v ňom brutálnym spôsobom útočí na svoju bývalú priateľku. Dokonca ju kopal na zemi. Až keď ho celý svet odsúdil, rozhodol sa prejaviť ľútosť aj on. Zverejnil vyjadrenie... Takto sa obhajuje!

Hviezdny spevák lieta v niekoľkých škandáloch... Jedným z nich bol súdny proces s bývalou priateľkou Cassie Ventura, ktorá ho obvinila z dlhodobého fyzického násilia. A hoci bol tento spor urovnaný mimosúdnou cestou a zdalo sa, že je celá záležitosť uzavretá, cez víkend svet obletelo šokujúce video, ktoré vzniklo ešte v roku 2016. 

Cassie Ventura
Zobraziť galériu (4)
Cassie Ventura  (Zdroj: SITA)

Na záberoch hudobník brutálnym spôsobom útočí na spomínanú Cassie. Dokonca po tom, ako ju zhodil na zem, ju ešte niekoľkokrát kopol a následne odtiahol do hotelovej izby. K záberom sa vyjadril aj právnik napadnutej ženy. „Video, z ktorého sa dvíha žalúdok, len potvrdzuje znepokojujúce a násilné správanie pána Combsa. Slová nedokážu opísať odvahu, ktorú pani Ventura mala, keď celý prípade zverejnila," povedal právny zástupca.

No a aktuálne sa k veci vyjadril aj samotný útočník Diddy. Obhajuje sa tým, že bol nahnevaný. „Je ťažké premýšľať o najtemnejších časoch vo svojom živote, ale niekedy to musíte urobiť. Bol som nahnevaný. Myslím, že som si siahol na úplné dno, ale neospravedlňujem sa,“ zverejnil 54-ročný hudobník na sociálnej sieti Instagram. 

Slávny spevák KOPAL svoju
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

„Moje správanie na tom videu je neospravedlniteľné. Preberám plnú zodpovednosť za svoje činy v tom videu. Som znechutený,“ pokračoval s tým, že bol znechutený vtedy a je znechutený aj teraz. Vraj si uvedomoval, že jeho správanie nebolo správne a vyhľadal odbornú pomoc. „Išiel som a vyhľadal som odbornú pomoc, začal som chodiť na terapiu a rehabilitáciu, musel som požiadať Boha o milosť,“ dodal.

Ešte minulý týždeň, teda len pár dní predtým, ako video obletelo svet, pritom obvinenia svojej bývalej priateľky označoval za "urážlivé a poburujúce". Vo svojom vyjadrení Diddy dodal, že sa snaží byť každým dňom lepším človekom a hoci nežiada o odpustenie, naozaj ho to mrzí. 

Viac o téme: Sean Diddy Combs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu